Optimum Nutrition - PLATINUM HYDRO WHEY

hydrowhey-product-page.jpg

PLATINUM HYDRO WHEY

(Optimum Nutrition)

Platinum Hydrowhey is the fastest, purest, most advanced whey protein we've ever developed. In a word: excellence. By hydrolyzing the protein in this premium formula we've created our fastest-acting whey protein yet. Hydrolyzing breaks larger proteins down into smaller pieces that are able to get into your system rapidly, enabling your muscles to start rebuilding quickly. For added effectiveness, we've also enhanced this revolutionary formula with digestive enzymes and micronized branched chain amino acids (BCAAs). In addition to being fast, Platinum Hydrowhey is also ultra-pure. That's because it's made entirely with hydrolyzed whey protein isolates. So there's no excess fat, cholesterol, or lactose to slow down your progress.

Beyond The Basics

• Made With advanced Hydrolyzed Whey Protein Isolates for Faster Delivery
  • 30 Grams of Ultra-Pure Protein Per Serving
  • Nearly 9 Grams of Leucine, Isoleucine, and Valine (BCAAs)
  • No Lactose, Cholesterol, or Sugar
  • Contains Digestive Enzymes for Enhanced Utilization
  • Instantized to Mix Easily With a Spoon

hydrowhey-facts.jpg

PRICE:

Platinum Hydro Whey, Turbo Chocolate, 1.75 lbs. x 1 => $49.99

Platinum Hydro Whey, Turbo Chocolate, 3.5 lbs. x 1 => $89.99

Ben de bu ürünü kaç gündür merak ediyorum. Bakalım kullanmak kısmet olacak mı? Fiyatlar da kendi sitesinde sanırım bütün ürünlerde daha pahalı. Alışveriş sitelerinde daha ucuz olur kanımca..

fiyatı yeni çıktığı düşünüldüğünde ve kendi sitesinde oldugu için şuan normal.ilerde kesinlikle ucuzlıcaktır.ben bunun farkını merak ediyorum.30gr protein ve 8gr bcaa olması ilerlemiş yönü olarak gözüküyor.bildiğiniz gibi 100%100 whey GOLD standard a 24gr protein ve 5gr bcaa vardı..tabiki bu fark yaratacak bir ilerleme değil..

hakkaten kendi sitesinde diğer ürünlerinde fiyatları pahalıymış, bakalım diğer sitelere düştüğünde ne olacak fiyatı.

bu ürünün asıl farkı daha fazla protein veya bcaa içermesi değil, hidrolize whey barındırmasıdır.
sanırım şu an piyasada bulunan en kaliteli whey türü hidrolize olandır.

%100 whey in 2 lb si 39,99 usd, platinum unki 1,75 lbs 49,99. oranlarsak yaklaşık %59 yani %60 oranında pahalı. protein oranında %25 daha zengin. ileri seviye olmayan veya hazım sorunu yaşamayanların %100 whey i tercih etmesi daha mantıklı. belki kür dönemi için platinum alınabilir.

adana amerikan pazarına düşsün bakarız :)

100%100 gold whey izole protein.bu da izole protein.yani en kalitetli protein.fakat bu ürün hidrolize edilmiş izole protein içeriyor.sanırım işleniş teknolojisi daha farklı.ama tam farkı nedir daha tam anlayamadım.

Son düzenleme:
weider cfm whey gibi sanırım normal wheye göre çok daha üstün teknolojiye sahip bi ürün. baya bi övülmüş bakacaz artık optimumum pro complex de çok iyi bi ürün buna kıyasla daha uygun galiba.

platinum u bilmiorum ama pro complex harika gercekten 4.599lbs si 100 euro tek gecerim herkonuda:)

şahsen yeni bir ürünün o malum pazarda yer alıp almayacağını
göreceli olarak da onlardan satın almanın ikame edilebilirliğini merak ediyorum
keza tüketim sapkınlığına da kaptırmamamız gerektiğine inanıyorum
bugün 30 gramlığı çıkar yarın 50 gramlığı :)

Back
Yukarı