Optimum Nutrition Gold Standart Whey %100 orjinal olup olmaması

C-MURDER

Üye
Öncelikle merhaba.

Supplementler.com dan on gold standart whey aldım double rich olanından ve proteini içtikten sonra shakerı yıkamayınca bir koku falan olmadı ayrıca 300ml su ile karıştırınca sanki sadece su içiyormuşsunuz gibide bir tadı var. Bu beni sahtemi değilmi diye düşündürttü sonra supplementler hakkında herkes güvenilirdir diye bahsedince aklıma yine internette gördüğüm bulgar üretimi wheyleri getirdi.

Böyle düşünmemin sebebi ise ON bu konuda teknolojik ilerlemiş koku falan yapmıyor tozları desem Vitamin mağazasından Gainerını almıştım muz aromalı kokusu 1 ay geçmiyor shakerdan ama protein tozu hiç kokmuyor. Bu ürünü kullananlar bilgi verebilirse çok sevinirim.

Ben de oradan aldım QR kodu okuttum, orijinal sitesine yönlendirdi, ama çok bişey anlamadım açıkçası.[DOUBLEPOST=1495490248][/DOUBLEPOST]Kıvam konusunda ben de dediklerine katılıyorum.

QR Scanner programıylamı okuttun. Bende de var o program bende okuttum barkodundaki numaranın aynısını google yazılı şekilde cıkarıyor. Siteye falan da atmıyor Glanbia ya yönlendirse inanıcam.

Glanbiayı aradım batch kodunu çekip yollama mı istediler orjinal olup olmadığı konusunda geri dönüş yapacaklarınu söylediler.

Herhalde gösterir diye düşünüyorum çünkü öyle birşeyi taklit edebileceklerini sanmıyorum. Ayrıca internetten ürün incelemelerine baktım genelde herkes supplementler.com dan söylemiş ama bir fark var. Kimisinde sadece gtın kodu yani hitmanın ensesindeki gibi dikey çizgiler olandan var kimisinde hem gtın kodu hemde qr kodu yani kare şeklinde olan barkod var. Hepsi supplementler.com dan alınmış aroması farklı kutular desem oda değil double rich hepsi

Back
Yukarı