Optimum mu Multipower mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk olarak gaspari myofusion(casein+whey) kullandım.
Şuan 908 gramlık multipower %100 whey kullanıyorum , bitmek üzere.Bundan sonra ne alıyım Optimum %100 whey düşünüyorum nasıl bir seçim olur ? Multipower'a devam mı etmeliyim yoksa...? Farklı önerilere de açığım.

hangi marka aldıgın çokta önemli degil whey,isolate,blend protein, bunların arasından hangisini seçersin deseler en kaliteli olan myfusion,bsn sntyha6,mp combat,nutrex muscle infusion tarzı ürünleri tercih ederim

Son düzenleme:
gentleman55 kardeşime katılıyorum. Artık 6 farklı protein çeşidini tek bir üründe alma imkanı var. Eğer çok acelen yok protein tozunda nisan, mayıs aylarında hem bsn syntha6, hem museltech in yeni bir ürünü türkiyeye gelmiş olacak. İkisi arasında tercih yapabilirsin.

http://urun.gittigidiyor.com/spor/multipower-100-whey-protein-2-25kg-ckl-2-hediye-69015959

http://urun.gittigidiyor.com/spor/on-optimum-gold-standart-whey-protein-5lb-hediye-75804903

Şuan kullandığım ürün multipower'ın 908 gramlık olanı.Optimumda kendini kanıtlamış marka katılıyorum.Ama bu fiyat farkı nereden kaynaklanıyor acaba.Attan inip eşeğe binmiş gibi olmam umarım.Multipowerdan memnunum aslında ama hem multipower daha pahalı,hem optimum daha çok ünlü sanki.

Aynı problemi bende yaşıyorum şuan.Multipower ve Optimum arasında kalmış durumdayım.Multipower daha iyi gibi sanki içerik olarak.Multipower avrupada ödül almış bir ek besin markası ama Optimum'da isim yapmış dünyada.Bilemiyorum senin gibi kararsızım bende :)

gentleman55 kardeşime katılıyorum. Artık 6 farklı protein çeşidini tek bir üründe alma imkanı var. Eğer çok acelen yok protein tozunda nisan, mayıs aylarında hem bsn syntha6, hem museltech in yeni bir ürünü türkiyeye gelmiş olacak. İkisi arasında tercih yapabilirsin.

fiyatları nasıl olur ?

blend proteinler biraz daha pahalı,optimum,multipower yada sntyha seni daha kaslı yapmıyacak al geç bu kadar takılma

bende biliyorum daha kaslı yapmayağını bu zamanla olacak bir şey.

Multipowera 200 lira vermek çok mantıksız geldi.Büyük ihtimal optimum whey ya da gaspari myofusionla devam ederim.

protein tozunda optimumu tek geçerim hele hydrowhey die bi ürünü var damarlarımda hissediyorum kaliteyi bence iyisi varken maceraya gerek yok :)

Optimum'u 140 TL
Multipower'ı 170 TL'ye indirimli bir şekilde alabilecek olana hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar ?

Optiumumun amerikan ve irlanda menşeili olanı var, irlanda olan biraz daha ucuz. içerikleri farklı değil diyorlar ama neden fiyat frkı var anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı