OPTIMUM GOLD'MU , BSN SYNTHA-6 MI , HARDLINE WHEY 3 MATRIX'MI

MERHABA ARKADASLAR BU 3 U ARASINDA KALDIM. OPTIMUM VE HARDLIENIN PROTEIN ORANI AYNI AMA BCAA ORANI AZ OPTIMUMUN BU YUZDEN CEKINCELIGIM. Ama kalite olarakta optimum kaliteli hardline'i bilmiyorum.BSN Syntha-6 ise icindeki 6 farkli proteinden dolayi beni cezbediyo sizce hangisini secmeliyim ?

Bence optimum 71 servis bcca oranı 5.5 kötü değil 4 g glutamin de var. Ben de şimdi optimumda bsn 6 var antrenmandan önce bsn 6 yi kullanıyorum antrenman sonrada optimum u kullaniyom.

Yeni basladiysan bsn kullan. Beslenmendeki protein aciklarini kapatirsin. Daha sonra optimum kullan.zaten bsn'nin servis sayisi az. Hardline bende sivilce yapti. Kaliteli bir whey oldugunu dusunmuyorum.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hardline Whey 3Matrix

- 1 servisinde 35.3gram Whey içerikli protein

- 3 farkı Whey protein çeşidi: Hidrolize, İzole ve Konsantre Whey proteinleri

- 7900mg BCAA amino asitleri

- 5000mg Glutamin ve Glutamin öncüleri amino asitleri

- Saf formda 3000mg Kreatin Monohidrat

- Laktoz içermiyor

- Aspartam tatlandırıcısı bulundurmuyor

1 kutuda 52 servis

Optimum Gold

- 1 servisinde 24gram Whey Proteini

- İyon değişim İzole Whey ve Konsantre Whey protein içeriği

- 5.5gram BCAA amino asit içeriği

- 4gram Glutamin ve öncüleri bulunduruyor

- 1 kutuda 74 servis

Ozellik bakimindan hardline daha iyi gibi duruyor ama kalitesinden suphe ediyorum

[DOUBLEPOST=1420496043][/DOUBLEPOST]
Yeni basladiysan bsn kullan. Beslenmendeki protein aciklarini kapatirsin. Daha sonra optimum kullan.zaten bsn'nin servis sayisi az. Hardline bende sivilce yapti. Kaliteli bir whey oldugunu dusunmuyorum.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bsn nin icindede cok ivir zivir var diyolar

Markaya fazla takılma bizde gold almayı düşünüyorduk arkadaşlarla daha sonradan ultimate nutrition prostar aldık hem servis sayısı hemde içeriği ile gayet güzel :rolleyes:

ultimate prostar ;)
25 gr protein 80 servis mükemmel tat. 180 tlye aldım şuan 200'e ulaşmış fiyatı.
kamyanyalar için ******.com

Back
Yukarı