Opti-Women Yardım Arkadaşlar!

Arkadaşlar protein tozu sipariş verdim Bsn Syntha-6 yanında opti women hediye ettiler sorum şu Optiwomen i kullansam bir sorun olur mu ? Erkek oldugum için sorun çıkarırır mı ? hemde yaşım 16 5 aydır Vücut geliştirmeyle ugraşıyorum sizce zarar verir mi ?

20.08.2012 BHRMCR'nin yazısından alıntıdır.

Soylemeden gecemeyecegim. Vitaminlerin bayan ve erkek olarak ayrilmasi bir kac arastirmanin biraz farkli vitamin degerlerine bayan ve erkeklerin farkli sahip olmasina dayandirilmis. Bu da tabi sirketlerim marketing stratejisine uyum saglamis.Urun yelpazesini genisleterek, spesifik tuketici grubu yaratmak.SAhsi fikrime gelince multivitamin konusunda erkek-bayan vitamini ayriminin olmamasi gerekliligi. Bayan olsaydim en cok tutulan vitamini alirdim. Farkli vitamin gereksinimlerim yoksa. Tabi gidip Animal pak alin demiyorum ama ornegin Gaspari anavite dusunulebilir.

Sonuç :Kullanabilirsin :)

20.08.2012 BHRMCR'nin yazısından alıntıdır.

Soylemeden gecemeyecegim. Vitaminlerin bayan ve erkek olarak ayrilmasi bir kac arastirmanin biraz farkli vitamin degerlerine bayan ve erkeklerin farkli sahip olmasina dayandirilmis. Bu da tabi sirketlerim marketing stratejisine uyum saglamis.Urun yelpazesini genisleterek, spesifik tuketici grubu yaratmak.SAhsi fikrime gelince multivitamin konusunda erkek-bayan vitamini ayriminin olmamasi gerekliligi. Bayan olsaydim en cok tutulan vitamini alirdim. Farkli vitamin gereksinimlerim yoksa. Tabi gidip Animal pak alin demiyorum ama ornegin Gaspari anavite dusunulebilir.

Sonuç :Kullanabilirsin :)
Evet,söylediklerine katılıyorum PeNa , kullanabilirsin kadın erken diye ayırmalarının tek sebebi içeriği diye düşünüyorum:)

Ben olsam kullanmazdim. Ornegin kadin vitaminlerinde demir orani daha yuksektir, cunku adetle birlikte demir degerinde dusus gorulur. Ancak bir erkek fazla demir alirsa bu vucudunda olumsuz etkide bulunur. Benzer sekilde erkek vitaminlerinde de cinko yogun bulunur, bu da kadın icin saglıklı bir durum teskil etmez.

Dedigim gibi ben olsam kullanmaz, bir baskasina hediye ederdim.

Back
Yukarı