Sırf supplement almış olmak için almışsın ilerde anlıyacaksınki ulan keşke bunu vucuduma sokacağıma pirinç patates yulafa devam etseymişim diyeceksin.Ürünü yeni aldım 2 servis kullandım tadi guzel. 0 şeker olması da dikkatimi çekti fakat hic duymadigim bir marka hata mi yaptim sizce ?Eki Görüntüle 43479 Eki Görüntüle 43480
Suan bende onyx hydrocarb i kullaniyorum.antrenman günleri 2 olcek sabah 2 ölçek antrenmandan sonra kullaniyorum.toplamda 800 kalori yapiyor.tadi içimi güzel.Beslenmeye de dikkat etmeye calisiyorum.bakalim etkisi nasil olacak gorecez.bu arada kola aromali bcaa yida sabirsizlikla bekliyorum.80 servis ve fiyati superMerhabalar,
Belçika'dan Türkiye için üretilmiş sernin Hydrocarb ürününü tercih etmekle en güzelini yapmışsınız.
İzomaltose Oat Powder gibi glisemik indeksi maltodekstrine göre daha düşük yağlandırmadan kuru kütle sağlayan bir üründür.
Marka bilinirliliği çok değildir evet, Yeni serilerimiz ile inşallah olacaktır. Şuan bir ilki yaptık KOLA aromalı BCAA 80 Servis ithal etitk Polonya'da üretilmektedir yeni seri.
Türkiye'de bir ilki yaptık.
Merhabalar,Suan bende onyx hydrocarb i kullaniyorum.antrenman günleri 2 olcek sabah 2 ölçek antrenmandan sonra kullaniyorum.toplamda 800 kalori yapiyor.tadi içimi güzel.Beslenmeye de dikkat etmeye calisiyorum.bakalim etkisi nasil olacak gorecez.bu arada kola aromali bcaa yida sabirsizlikla bekliyorum.80 servis ve fiyati super