ON %100 Whey mi yoksa ULTIMATE nutrıtıon %100 whey mı

Jesse_James

Yeni Üye
arkadaslar su anda boy 183 kg 73 elımdekı supplementler

gasparı amıno max 8000
mhp glutamıne
weider pure creatıne

bunlara ek olarak proteın tozu almayı dusunuyorum bunları kullanmaya baslamadım ramazandan sonra baslıyacagım ıkı secenek arasında kaldım ama baska fıkırde verebılırsınız

ON %100 Whey mi yoksa ULTIMATE nutrıtıon %100 whey mı

Bu forumda genelde Optimum tercih edildiği için yine genel olarak optimum diyecek :) Protein tozu için ayırdığın bütçe nedir tam olarak ? Belki bütçeni aşmayacak şekilde başka alternatifler de verilebilir

Bu forumda genelde Optimum tercih edildiği için yine genel olarak optimum diyecek :) Protein tozu için ayırdığın bütçe nedir tam olarak ? Belki bütçeni aşmayacak şekilde başka alternatifler de verilebilir

para sorun degıl ben max verımı almak ıstıyorum ... varsa bu ıkısınden baska onerılebılcek onlara da acıgım

Cyotosport monster milki önerebilirim. Arkadaşım 2 lb sini getirmiş denemem için. Gayet memnun kaldım. Kompleks bir protein tozu yalnız. İçeriği beni açıkcası tatmin etti.
Whey olarak istiyorsan weider a bakabilirsin. Bütçe sorunu yok ise.

Nitro-tech kullanıcısı olarak nitro-tech önerebilirim.

Yine bütçe sorun değilse MHP ısofast i düşünebilirsin.

Bana kalırsa farketmez hangisini bulursan onu al bence zaten iki üründe kaliteli optimum vanilyalısını ultimate'İn çileklisini denemiştim ikisindende memnun kaldım.

kendin karar verebilirdin biliyorsunki supplementler bunyeden bunyeye farklı etkiler gosterir ben sana bulk protein tozu onerırım boyuna gore kilon biraz dusuk .

optimum_nutrition_hydro_whey.jpg

O.N. Platinum Hydro Whey'i öneririm sonuçta hidrolize formunda hatta içeriğini de yazayım :
hydrowhey-facts.jpg

Son düzenleme:
Dusunmeksiznin on derdim ama hangisi ucuz ise onu al butceni sarsmadan.

zaten bu proteın tozunu sıparıs ederken yanında hardlıne carbopure de solıcem 2 kg 60 tl ye antreman sonraları ve sabah kı alacagım proteıne ek olarak cunku hedef kılom 80 cıvarı yagsız bır sekılde almak ıstıyorum bakalım yavas yavas almaya calıscam bu yuzden kıloyu

genelde optımum kullananlar memnun bı kac arkadas bana ultımate onermıstı o yuzden cok kararsız kaldım cytosport un hıc urunlerını kullanmadım acıkcası

Aslında GNC Wheybolic Amplified Extreme 60'da güzel ürün

300.JPG

Su ile hazırlamada
Ürün Profili Bir Porsiyon / 3 Ölçek (79 g) için
  • Enerji (kkal) 280 kkal
  • Yağdan Gelen Enerji (kkal) 10 kkal
  • Yağ (g) 1 g
  • Doymuş Yağ (g) 0.5 g
  • Kolesterol (mg) 20 mg
  • Karbohidrat (g) 7 g
  • Şeker 2 g
  • Lif (g) 1 g
  • Protein(g) 60 g
  • Sodyum (g) 0.35 g
  • Kalsiyum (mg) 280 mg
  • Potasyum (mg) 350 mg
  • Mikronize Amino Asitler 8.5 g
  • Glutamin (Peynir Altı Suyu Proteini İzolesi ve Mikronize Glutamin
  • olarak)
  • Arjinin (Mikronize Arjinin ve Peynir Altı Suyu Proteini İzolesi
  • olarak)
  • Lösin (Peynir Altı Suyu Proteini İzolesi ve L-Lösin olarak) 7 . 7 g
  • L-Carnitin (L -Karnitin Tartarat olarak) 500 mg
  • 30% Increase in Muscle Strength**
  • Rapid Absorbing Whey Isolates & Hydrolysates
  • 7.7g of Leucine Plus 8.5g of Micronized Aminos
  • Increase Strength & Stamina with Half the Sets*

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/gnc-amp-amplified-wheybolic-extreme-t49660.html?p=522059 zaten bu linkte de açıklama yapılmış.:)

Yok dostum gnc urunlerini pek tercih etmiyorum galiba on alicaz

Back
Yukarı