ON %100 Gold whey protein yatarken mi alınmalı sabah kalkar kalkmaz mı ?

ilk ölçek antremandan hemen sonra alacagım fakat 2. ölçegi ne zaman almam konusunda fikrim yok.. Gece yatarken mi sabah mı almalyım acaba.. ayrıca casein gibi başka proteinler alamam çünkü onlara yeticek bütçem yok elmde sadece on whey %100 gold protein var ve bitmek üzere olan universal 1900 amino

Ben sabah kalkar kalkmaz alıyorum akşam casein protein varsa almalısın diyeceğim ama bütçem yok demişsin sabah kalkar kalkmaz derim o yüzden..

kaslar gece oluşuyor diyorlar ama uyudugum anda da oluşmuyor biraz geç oluşuyormuş o yüzden casein al diyorlar geç karışan protein oldugundan ama blmiyorum neyse biraz daha yorum gelirse memnun olucam

kalkar kalkmaz alacaksin tabi gece alirsan 2 saat kadar bir surede o protein emilir vucut uyanana kadar ac kalir. gece lor peyniir sut tercih etmelisin.

kalkar kalkmaz sütlemi aliyim suylamı aliyim peki bu arada kalktıktan 10dk sonra fln kahvaltı yapıyorum sorun yaratmaz değilmi

ya eskiden daha iyi kahvaltı yapıyorum fakat sabah erken kalkıyorum okulda sabahcı oldugumda cok yiyemiyorum hatta bazen sadece 2 yumurta süt içip çıkıyorum.. ekmek peynir fln yemedigim oluyor cok.. her zaman en az 2 yumurta 2 bardak süt içiyorm ama

kahvaltin yeterli duruyo bence 2 yumurta az ama 2 bardakda sut iciyomussun zaten sabah yarim olcek alabilirsin. antrenmandan once ve antrenmandan sonra alabilirsin ogunlerinde protein olmadigi zamanlar alabilirsin. ara ogun olarak alabilirsin.

ben sana kendi kullanma stilimi yazayım.
Sabahları 4 yumurtayla lor peynirli omlet yapıp yarım litre süt içince whey almıyorum.
Spor öncesi kahveyle karıştırıp 1 ölçek alıyorum.
Spor sonrası 1 ölçek alıyorum.
Yatmadan önce yarım litre süte karıştırıp alıyorum, ayrıca süte Pınar'ın süt tozundan da ekliyorum. (Not: Bu süt tozu yağsız kurutulmuş süt, kazein içeriyor)

gece alınan süt , uyurken salgılanan GH hormonunu azaltmaz mı ? ben böyle birşey okumuştum forumda o yuzden uzun süredir gece süt içmiyorum.

oysaki çokta severim sütü :)

Back
Yukarı