Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hocam siz dahada zayıfmışsınız ama bende 58 kiloyum göstermiyorum hiç herkes zayıfsın diyor 70 olmam gerek sanırım.[DOUBLEPOST=1464715135][/DOUBLEPOST]173 58 kg zayıfsa ben ölücem heralde 178 55 56çokmu zayıfım beh
Hocam 70 kilo olsam omuzlarımda genişleme olur mu ? skolyoz olmasa direk salonda çalışacağımda önce yüzmem gerekiyor.kilonuza ve boyunuza göre normal olduğunu düşünüyorum
tabiki olur bi genişleme ama bel ölçünüzü arttırmamaya çalışın yoksa dar gözükür yine belde çalışın yaniomuz genişliğim 100 cm falan 70 kilo olsam biraz daha iyi görünürüm sanırım.[DOUBLEPOST=1464714940][/DOUBLEPOST]
Hocam siz dahada zayıfmışsınız ama bende 58 kiloyum göstermiyorum hiç herkes zayıfsın diyor 70 olmam gerek sanırım.[DOUBLEPOST=1464715135][/DOUBLEPOST]
Hocam 70 kilo olsam omuzlarımda genişleme olur mu ? skolyoz olmasa direk salonda çalışacağımda önce yüzmem gerekiyor.
hocam ideal kiloma ulaşsam cm olarak ne kadar genişleme olur bir fikriniz var mı ?Kilona gore normal ama zayif oldugundan ortalamaya gore dar.
Kas kütlesi arttıkça tabi ki genişler, ama ideal kilo diye birşey yoktur, kas kütlesi vardır arttıkça omuzlarda geniş durur. Kaç santim olduğu çokta önemli değil.hocam ideal kiloma ulaşsam cm olarak ne kadar genişleme olur bir fikriniz var mı ?
Şuan 100 cm omuzlarım
haklısınız kanatlar kötü arkadan çekilmiş fotoğrafıda yükleyecektim ama sürekli hata veriyor nedense.Özellikle kanat çalışmanıza önem vermeniz lazım.
Yüzmeye başlayacağım hocam skolyoz içinZayıfsın doğal olarak omuzların dar,skolyoz icin ise acil olarak spora başla ve sırt haraketlerine önem ver.
E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüzme skoyloz için tek başına yeterli olmayacaktır gerekli esnetme hareketleri hakkında bilgin varmı