Arkadaslar bundan 2.5 ay once oturur vaziyette dumbell lari one dogru yere birakirken sag omuz ve kurek kemiginin oraya birden kramp a benzeyen agri girdi hemen kendimi geriyo dogru kastim 2-3 dk sonra azaldi ama tam gecmesi .. Sonra 1 hafta dinlendim spora gitmedim ama fayda etmedi sonra ortopedi dr gittim omuz arka kasi zorlamissin deyip ilac ve jel verdi gonderdi 1 haftada gecer dedi agri azaldi ama gecmedi tekrar muayenede agrinin yeri omuz bolgesinde geneli agriyordu fizik tedavi dr yonlendirdi mr istedi sonucunda omuz bolgemde odem olustugunu ve incindigini soyledi 1 hafta kadarda baska ilaclar verdi gecmezse fizige gir dedi ve agri daha da azaldi ama yine gecmedi 15 gunluk fizik tedaviden sonra agri yok denecek kadar azdi ama hareket kisitliligi vardi dr gerginlikten oldugunu soyleyip egzersiz verdi ve spora tekrardan baslayabilecegimi soyledi(8 haziran ) .. Bense hala acikcasi gitmemekte direniyorum dr basla dedi ama hazir degilim gibi baslayinca daha kotu olmasindan korkuyorum .. Egzersizlerime devam ediyorum toplam sakatlanali 2.5 ay oldu omuz bolgesi icin dinlenme yetermi yoksa daha da beklemelimiyim .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk