Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkdaşlarım-abilerim 4 aydır body yapıyorum haftada 2 gün 2şer saatten.. her bulduğumu yiyorum hep azımda bir yicek ama kilo alamıyorum =((( bu durumdan çok muzdaribim ((
haftada 2 gün antrenman yetersiz 4 güne çıkartmalısın 58 X 6 = 348 gr karbonhidrat almalısın
bol karbonhidratlı besinler bir kaçtane örnek vereyim muz,yulaf ezmesi,makarna protein ihtiyacı kg başına 2-3 gr olmalı istiyorsan bu beslenme programını uygula bazılarını çıkartabilirsin epey masraflı bir beslenme programı https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ec0-beslenme-program-t42618.html
maddi durum iyise hardline progainer al içindeki karbonhidrat oranı yüksek yani kilo almana yardımcı alır 1 kutu bitiripte 6 kg alanlar var 4 kg alanlar var günlük 1 serviste 1 ay kadar kullanımı oluyor ben günlük 2 servis alıyorum 2 haftada biticek
Günlük bölümüne bu şekilde bir başlık açamazsınız. Günlük forumunda herşeyinizn belirlenmiş olduğu, soru sormadığınız arada bir bilgiler verdiğiniz başlıklar açabilirsiniz.