olmuyor ,beceremiyorum,herkes üstüme geliyor,olmuyor

Hayatımı değiştiren bi kitabın önsözü vardı,nefes aldığınız sürece umut vardır. :) tekrar tekrar ve tekrar dene kazananla kaybedeni ayiran fark bu

bu konuyu açdığımda sıkıntılar içindeydim,Retinamdan lazer ameliya oldum 2 yil once ama yine de spor salonuna gidiyorum,sıkıntı bunla bitmiyor tabi,hayatda en cok bir özel harekatcı olmak istedim şuan 17 yaşındayım ama sıkıntı retina olsa eyvAllah diyecem de 2 ci derece skolyozum yuzunden değil Özel Harekatçı belki de Asker bile olamiyïcam ((((( bu da beni hayatdan bıktırıyor...

Seninde burdan ders cikarman lazim kardesim, demek ki ozel harakatci olmaman gerekiyor belki ilk gorevinde allah korusun sehit dusuceksin ben 9 sene boks yaptim sag dizim komple döndü, 1sene boyunca bastanlo yürüdüm sonra elimi sakatladim el tarak kemigim param parça oldu buna ragmen devam ettim ama bazi seyler sana hayatta bi mesajdir simdi okuluma yoneldim boksu biraktim ygsye calisiyorum iyi bi is sahibi olup kurtulucam sonra tabi hobi olarak spor yapicam illa ki ama profesyonel anlamda bidaha olmaz :)

bu konuyu açdığımda sıkıntılar içindeydim,Retinamdan lazer ameliya oldum 2 yil once ama yine de spor salonuna gidiyorum,sıkıntı bunla bitmiyor tabi,hayatda en cok bir özel harekatcı olmak istedim şuan 17 yaşındayım ama sıkıntı retina olsa eyvAllah diyecem de 2 ci derece skolyozum yuzunden değil Özel Harekatçı belki de Asker bile olamiyïcam ((((( bu da beni hayatdan bıktırıyor...
benim kuzenim aklıma geldi 16 yaşında özel hareketçi olmak hayaliydi ama olmadı :( neden mi şişmandı zayıfladı koşamıyordu koşmaya başladı sonra bütün sınavlardan geçti sıra sağlık kontrölüne geldiğinde ayaklarında eğrilik varmış duruş ve yürüyüş bozukluğu çok üzüldü ama hayat devam ediyor şuanda oda body ci oldu kısacası o olmuyorsa başka şeyler olur Asla pes etmemek gerek

Back
Yukarı