olmaz böyle şey henüz 7 yaşında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lubu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şaştım kaldım

tam bir cevher

fakat neden o kadar ağır kilolara sokuyolar kızı anlamadım çekim yaptıkları içinmi acaba(he üstelik birde kız çocuğu)

dövüş tekniğinide iyi kapmış çok seri ve nizami yumurcak

çocuğun adı sanırım richard ve forumda daha önce yayınlanan çocuğun biraz büyümüş hali diye düşünüyorum..
ayrıca youtube yorumlarında erkek diye bahsediyorlar..
dikkat edilecek nokta..boynuna ağırlık takarak dips yapıyor ..

Çocuğun adı Richard, yani erkek.. tamam uzun saçlı falan ama çocuğun kız olmadığı her halinden belli değilmi.

Şu anda 15 yaşında, boyu 1.73.
Eski halinden eser yok. Babası büyük ihtimalle hem harika bir antrenör hemde ilaç manyağıymış.
Genleri sağlam, anneside babasıda birinci sınıf sporcuymuş.
Babası uzak doğu dövüş uzmanı, annesi dansçı ve jimnastikçi.
8 yaşında 31 kilodayken 82 kg. bench press yapmış, saniyede 4-5 yumruk atıyormuş, şimdi manyak babasının elinden aldılar da çocuk rahat nefes aldı.
Yeni resimlerine link'ten ulaşabilirsiniz.
Fiziği hala atletik ama eski aşırı define ve yaşının 10 yıl ilerisindeki halinden çok uzak. Göğüs uçlarıda bir hoş olmuş.
Ya onu bunu bırakın ama 8 yaşında bir çocuğun bizi dövecek kadar sportif olması kolay sindirilir şey değil :)
Dövemez demeyin, o tekme,yumruk kombinasyonunda kaçacak ve karşı darbe yapabilecek bir tek Karate vardır bu forumda :)
http://www.richardsandrak.com/photogallery.htm

yalnız çok ilginç bir tipi var yolda görsem kız zannederim

yuh bunlar çocuk değil ölüm makinası yetiştirmişler. tamam spor iyide bırakın çocuğu o yasta çocukluğunu yasasın

Türk standartlarından bir kızdan azcık daha çirkin gibi suratı. Yanlız boyu 173 se demekki yanında foto çektirdiği kişierin boyları çok uzun.

Tuhaf sıfatına bakmadan birde resimlerini parayla satmaya çalışıyor ilginç valla.

http://www.richardsandrak.com/store.htm

walla babası çocuğun hayatını kurtaracakmışta çocuğun istikbali sönmüş olympia olsaydı hayatı kurtulmuştu......film yıldızı bile olabilirdi

8 yaşında 31 kilodayken 82 kg. bench press yapmış,
-Karasan bu bahsettiğin 82 kg bench press yardımlı mı?Hoş yardımlı ya da değil ne farkeder ki?Sonuçta o ağırlığın altına sokmuşlarsa 80 değilde 60 basıyordur.Ama inanması gerçekten çok zor yanlış yazmadın dimi 82 kg?Pound olma ihtimali var mı?Eğer öyleyse bu bence akıl ve fizik ötesi bir durum.

o yaştaki bi cocuğa bunları yaptırmak cok yanlıs boynuna filan ağırlık koyarak dips yaptırıyolar hangi mantıkla annesi babası bunu böyle yetiştirmiş anlamadım hedefleri büyük herhalde baska bi acıklaması olmassa gerek .Spor yapmalı her çocuk ama bu da cok cok aşırı ya kaçmıs daha 7 yaşında ağırlık kaldırıyorlar biz burada bu sporun yaşının en azından 18 oldugunu tartısırken bunlar daha 7 yaşında cocugun eline vermişler onca agırlıgı .

bu kadar yükleme bencede gereksiz.Başkaları arabayla oynarken o çocuğun eziyet çekmesi ne derece doğru tartışılır..

büyümüş hala uzun saçlı,kestir de adama benze,uzun saç iyidir hoştur ama sana olmamış be richard :D

vayda 8 yaşındayken nerdesyse kendi ağırlığını 3 katını basıo
ufak ve güçlü olmak çok iyidir ama
ya bu 8 yaşındayken kendi yaşıtı arkadaşları ile kavga etse kesin öldürürdü...

bir dk aklıma bir şey geldi bu TV yede(magazinsel haberlerde olması lazım) çıkmıştı. Kız(kız diye hatırlıyorum) ın gücünü ölçüyorlar.
Zenci kaslı iri adamlar ve beyaz kaslı iri adamlar birde kızı yarıştırıyorlar.
vucut ağırlığının belli orandaki katı(galiba %60 ama bu orandan emin değilim) ağırlıklarını üstlerine koyuyorlar.(hani eller ensede çömelip kalkarız ya squat gibi. halter yerine kızda kum torbaları var. adamları hatırlamıyorum )

başlıyorlar eğilip kalkmaya adamların hepsi pes ediyor kız harekete devam ediyor du.

Back
Yukarı