Olimpik Bench Sehpası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pshaw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pshaw

Üye
Arkadaşlar elimde olimpik hemen hemen hiç kullanılmamış bir bench sehpası var. Barı ve ağırlıkları ile beraber satmak istiyorum. Sehpa ayarlanabilir, eğik ve yatık bench ile beraber omuz girilebiliniyor. Bacak ve scott curl girebilmek için eklenen bir aparatı daha var ama ben hiç kullanmadım. Biraz büyükçene birşey, şase çok sağlam profesyonel bir takım. İsteyen, ihtiyacı olan biri varsa fiyat konusunu konuşabiliriz. Birde kurmak için büyük bir alana ihtiyacınız var, ciddi ilgilenen olursa ölçülerini verebilirim.

Resim koyabilirsen daha iyi olur bence ;)

Pshaw dedi:
Arkadaşlar elimde olimpik hemen hemen hiç kullanılmamış bir bench sehpası var. Barı ve ağırlıkları ile beraber satmak istiyorum. Sehpa ayarlanabilir, eğik ve yatık bench ile beraber omuz girilebiliniyor. Bacak ve scott curl girebilmek için eklenen bir aparatı daha var ama ben hiç kullanmadım. Biraz büyükçene birşey, şase çok sağlam profesyonel bir takım. İsteyen, ihtiyacı olan biri varsa fiyat konusunu konuşabiliriz. Birde kurmak için büyük bir alana ihtiyacınız var, ciddi ilgilenen olursa ölçülerini verebilirim.

slmlar..
ben bu aralar bunun gibi bi sehpa arıyorum..
özelden konuşalım istersen fiyatı falan..

arkadaşlar fiyatım 400 ytl ürün linktede gördüğünüz gibi profesyonel ve çok sağlam. çok uzun yıllar kullanabilirsiniz. pazarlığa açığım. ilgilenen arkaşlar ile görüşelim.

arkadaşlar fiyatı 300 ytl ye indirdim yok mu ihtiyacı olan. bu fırsat kaçmaz bu ürünü bu fiyata almayı bırakın tenekeden yapılanlar bile daha pahalı.

abı valla bana böle sehpa lazım ama,debatı çok büyük diyosun:( buda benim için büyük birsorun,ewde kullanıcağım için yer problem yaratıyor... :oops:

hayırlı satışlar arkadaşım. umarım satılır. fakat bişi sorucam: neden satıyosun? salona mı yazılmaya karar verdin yoksa askerlik falan mı geldi? özel bir durum mu?

aslında fıyatı cok uygun ya 300ytl ama gel gorkı bu nereye sıgar arkadas valla begendım anca boyle bıseyı evlenınce alırım napım annemden dayak yıyemem kusura bakmayın :)

Resimde görüldüğü kadarıyla üst ğöğüs ve benc pres eğimi mevcut alt ğöğüs olmaması büyük dez avantaj. kişi ağırlığıyla beraber kaç kilo kapasitesi mevcut ? bilgi verirsen ürünü almayıdüşüne bilirim..

arkadaşlar sehba satıldı arkadaşım hayrını gör. sorulara yanıt olarakta ben zaten uzun zamandır sports international da çalışıyorum, sehbayı tamamen yazlık olayı için almıştım ama işler yolunda gitmedi yazlıkta kullanamadım, burda da ihtiyacım yok odamda çok yer kaplıyor o sebepten sattım. ama aldığım fiyatın çok altına gitti :( yapacak birşey yok hayırlı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı