Arkadaslar yazim biraz uzun lutfen okuyun .... uzun zamandir fitness yapiyorum kilo almam icin gunluk kalorimi fazlasiyla geciyorum ama yok olmuyor.. 170 boy 51 kgyim gunluk kalori ihtiyaci 2100 civari ben 3000 kalori almama ragmen hala artis yok.. artis oldugu zamanda bi gun kaloriyi aksatmis olsam fazlada degil 2500 kalori bile alsam kilom azaliyor ...birde bu dongu surekli devam ediyor -> spora basliyorum kilo aliyorum - gelisiyorum - 2 ay sonra sakatlik - gerileme - motivasyon dusuklugu - gaza gelip tekrar spora baslama surekli ayni dongu .... ilk yazdigim cumlede evet 3000 kalori aliyor ama nasil kilo alamiyor diyebilirsiniz TAM 2 senedir spor yapiyorum eskiden 3000 le kilo hafifte olsa alabiliyodum simdi yok 2 sene once 44 kiloyla basladim simdi 51 saka gibi ... ve dedigimde sakatlik yine hersey harika gidiyo derken gecen hafta beli tekrar sakatladim ve moral sifir beslenmeyide bozunca tartidada kendini gosteriiyor .. zamaninda gainer kullandim yok oda olmuyor sisiriyor bu sefer yemek yiyemiyorum .. zamaninda o kadar zorladimki gelisiyim diye kusana kadar yemek yemeye calisiyodum simdi yemeklerde ayni seyleri gorunce ilk lokmamla birlikte midem bulanmaya basliyor .. buyuk ihtimal sters ve psikolojik cokuntuden dolayi .. nasil bi beslenme yapmam gerekiyor ozellikle kahvalti sikintim var kendime kac kere beslenme programi hazirliyorum bi yerde patlak veriyo .. sizden ricam beslenme programi ve motivasyonumu arttirmaniz .. (gainer a tekrarda baslayabilirim programa ekleyebilirsiniz)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi