egemenata9
Üye
Evet beyler şimdi 1aydır bodyle uğraşıyorum ama body yerine bir dövüş sporuyla uğraşmak istiyorum bodyi okullar açılınca muay thaiye başlıcam ama haftada sadece hafta sonu muay thaiye gidersem verim alabilirmiyim ?
bak yaşadığım yerde keko ve serseriler çok ve bana genelde bulaşırlar güçlüyüm ama tekniğim yok muay thaiye sadece hafta sonu giderek bunlara karşı kendimi savunabilirmiyim kastım buydu kardeşimVerim almaktan kastın nedir ? Ne gibi bi hedefin var ?
Eğer iyi bi yerde başlarsan sadece hafta sonu çalışarakta bi çok şey öğrenebilirsin bence ( Bende yeni başladım haftada 3 gün gidiyorum )
Eğer sırf kendini savunmak için gidiceksen kesinlikle kesinlikle boksa git. Çünkü en hızlı öğrenilen sporlardan biridir boks ve yumrukların çok hızlı ve sert olur. Muay thaide yumrukların bokstaki kadar gelişmez.bak yaşadığım yerde keko ve serseriler çok ve bana genelde bulaşırlar güçlüyüm ama tekniğim yok muay thaiye sadece hafta sonu giderek bunlara karşı kendimi savunabilirmiyim kastım buydu kardeşim