Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne kadar suredır sporla ılgılenıyorsun yasını,boyunu ve kilonu yazarsan daha oncekı durumundan da bıraz soz edersn daha aydınlatıcı cevaplar alabılrısın..
evet sımdı daha oncekı resımlerıne de baktım ve hatırladım resim ekleme kurallarına uymadıgın için daha önceki başlıgın kilitlenmiş...
öcelikle kurallara uygun resimler yüklede bu başlıkta kkilitlenmesin
bu diyet donemınden sonra bana göre daha guzel bır vucut ortaya cıkmıs karın kasları ve adonis kendini göstermeye başlamıs gögüslerde de fena degil cok fazla ölçü kaybı yok gibi görünüyor..
ama bu pozlar hem seni hem de bizleri yanıltır daha iyi ve eksiklerini görebilecegin yorumlar almak istiyorsan daha ayrıntılı resimler koymanı tavsiye ederim...
bir de merak ettim daha önceki ölçülerini biliyorsan diyet döneminden sonra ne kadar ölçü kaybı oldu yazarsan sevinirim..