Nox ve Kreatin ile ilgili yardım

merhaba,

nox ve kreatin ile ilgili bir sorum olacaktı,

ben whey ile birlikte kreatin kullanmayı düşünüyordum fakat bazı nox ürünlere göz attığımda içinde kreatin monohidrat içeriyor,
sorum şu; nox ürünüylede kreatin kadar hacim alabilirmiyiz? veya ikisini beraber kullanabilirmiyiz?
bilgilendirme olsun diye iki ürün veriyorum daha iyi yorum yapabilirsiniz.. değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

GRENADE 50 CALIBRE PRE-WORKOUT 50 SERVIS
MUSCLETECH CELLTECH PERFORMANCE SERIES

Son düzenleme:
Nox creatin kadar güç kazandırmaz ve kilo artışı saglamaz. Kaslara tatlı bir sertlik kazandırır, definasyon sağlar.Nox daki güç artışı creatine göre yavaştır ama temizdir..
Yan ürün olarak kullanılmalı. protein tozu amino gibi supplementlerle kombine edilmeli. creatin daha iyi güç ve kilo artışı sağlar...
Bence ikisi iyi bir kombine sayilmaz. amaca göre birini listene eklemelisin. sanırım kreatin olcak..

Nox creatin kadar güç kazandırmaz ve kilo artışı saglamaz. Kaslara tatlı bir sertlik kazandırır, definasyon sağlar.Nox daki güç artışı creatine göre yavaştır ama temizdir..
Yan ürün olarak kullanılmalı. protein tozu amino gibi supplementlerle kombine edilmeli. creatin daha iyi güç ve kilo artışı sağlar...
Bence ikisi iyi bir kombine sayilmaz. amaca göre birini listene eklemelisin. sanırım kreatin olcak..

X-plode un içinde kompleks (5 çeşit creatine var yüksek miktarda)creatine var bu tip bir ürün kullanırken yan ürün olarak creatine alınmaması taraftarıyım .Bencede ikisi iyi bir kombine olmaz .

yorumlarınız için teşekkür ederim, ozaman kreatin alıcam, birde kafama takılan bu muschle techin kreatini antremandan sonra olarak alınıyor, normalde ant. öncesi alınması gerekmiyormu? ve yükleme yapılması anlayamadım..

Back
Yukarı