Niye Body Yapıyorsunuz Sorusuna Nasıl Cevap Veriyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M£RT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

M£RT

Üye
Daha önce böyle bir konu açılmıştı biliyorum ama orda neden body yapıyorsunuz diye sorulmuştu ve orda içten cevap veriyorduk.Fakat çevreden kızlar felan soru sorduklarında, kızlar beğendiği için / güçlü olmak için felan demek zor oluyor :)

Çevremizdekilerin niye body yapıyorsun sorusuna verdiğimiz cevapları burda paylaşalım biraz eğlenelim :)

Ben başlıyorum; dershaneden çıkmıştık bir kafeye gittik 7-8 kişiyiz.Bir arkadaş sordu "niye body yapıyorsun güçlü olmak içinmi ?" ben güçlü olmak için ya da kızlar için felan desem yanlış anlaşılıcam :) Belkide doğru anlaşılıcam ama ben öyle anlaşılmak istemiyorum yanımızda kızlarda vardı çünkü.Bende "hayır ondan değil ben göbekli insanları boykot ediyorum o yüzden body yapıyorum" dedim :)

Sizde bu tür anılarınızı paylaşırsanız iyi olur :)

bana böyle bi soru sorulmadı ama eğer sorulsaydı; herşeyden önce sağlıklı yaşamak için diyebilirdim. Bunun yanında aynaya baktığımda şişko, göbekli, sarkık vücutlu bi adam görmek istemediğim için olabilir...Kendimi mutlu hissetmemi sağladığı için olabilir. Kızların beğenmesi de güzel tabi ama önce sağlıklı yaşamak için yapıyorum diye cevaplarmıydım bence cevaplardım :D

Bana bu soru çok soruldu.Ve artık cevabım şu oluyor.Yapmıyorum. evet evet bodybuilding yapmıyorum diyorum.eee o zaaman bu kaslar nasıl böyle şişiyor deyincede...aaa şişmi duruyor falan diyorum.Kendiliğinden oluyor.Yada poşet bağlarken oluyor vs. vs. hiçbir zaman doğruyu söylemiyorum çünkü soruyu soran kişinin niyeti belli....

kendime olan saygımdan..aynaya bakınca göbekli kötü bir görüntüyü vücuduma yaptığım bir haksızlık olarak gördüğümden..
karşımda bu soruyu uyuz uyuz soran biri olduğunda narşistim arkadaşım diye tersleyerek geçiştirdiğimde oldu :)

Kendimi rahatlatmak için ve spor yapmadığım zaman agresif oluyorum diyorum. Ki bu doğru.

En uç cevabımda arkadaş ortamında bir bayan arkadaşımın sevgilisi laf atmıştı adam spordan gelmiş. Boş yere kendini yoruyor demişti
Bende yatak performansım en az senin 2 katındır bu spor sayesinde demiştim. Çok kötü bozulmuştu. Kız arkadaşlarda da gülücük ve bakışlar

Şahsen planı seven birisiyim. Disiplini severim. O yüzden diyetimi, sporumu, hayatımı organize şekilde yaşamak hoşuma gidiyor. Ayrıca arka planda sürekli araştırmak gerekiyor. Bu da eskiden beri biyoloji ve tıbba olan ilgimi tatmin ediyor. Buna ek olarak ağır kilolarla çalışmak ve sonucunda vücudun git gide güzelleşmesi büyük keyif kaynağı. Özgüven artışı iş hayatımda bile etkisini gösteriyor.

Ama dışarda birisi soracak olursa "fitness yapıyorum" diyorum. Hiç bir açıklamaya, tartışmaya veya saçma hipoteze maruz kalmaya ortam yaratmıyor bu cümle. :) Hiç bir iddiam yokmuş gibi, fitness sadece. :)

Yapmaya başla anlarsın diyorum ve konu kapanıyor :D

Yapmaya başla anlarsın diyorum ve konu kapanıyor :D

Aynen ben de böyle cevap veriyorum

Zaten bu soruyu yönelten kişinin niyeti genelde kötü oluyor ya kız için yaptığını söyler ya özgüvenin olmadığı için kendini beğenmediğin için yaptığını söyler ne dersen de illa laf sokar bir yerden sormasındaki amaç eleştirmek zaten hiç birşey diyemese bırakırsan sarkar der gene altta kalmaz bu sebeple verilebilecek en güzel cevap, "spora başla anlarsın"

Ben aynaya baktığımda gördüğüm vücudu beğenmek için yapıyorum bu sporu, zayıf olmak istemiyorum,yağlı olmak da istemiyorum, erkeksi ve estetik bir görünüm için yapıyorum desem doğru olur heralde ama bunu anlatamazsın insanlara altında illa ilginç sebepler ararlar

Son düzenleme:
bu kisiden kisiye degisecek goreceli bir kavram oldugu icin soranlari his alakadar da etmez cevap vermek de gerekmez.

bu defasinda is yerinde toplantidaydik oda da pufur pufur sigara iciyolar nefret ederim. benim agzimda da sakiz mudur yardimcisi dedi sundaki rahatliga bak toplantidayiz sakiz cigniyo dedi. bende lafi yapistirdim end azindan sizin gibi sigara icim kndim ve cevremdekilere zarar vermiyorum Kendi halimde sakiz cigniyorum dedim.

bu spor da ogle Kim I ne ilgilendiriyor. iyi niyetli Sorsa Eden yapiyon faydasini goruyomusun faydasi nelerdi dese iyi niyetli soruya cevap verilir

Back
Yukarı