NITROFULL SUPER MASS GAINER KİLO ALDIRICI 5 KG + kreatin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cglrbkts

Üye
Arkadaşlar herkese slm hatta günaydın..

(NITROFULL SUPER MASS GAINER KİLO ALDIRICI 5 KG + kreatin) olarak supplement kullanmak istiyorum da. amacım 4 yada 5 kiloalmak ama kas kütlesi halinde ...

Sizce bu ilaç iyimidir. yada kötümüdür. kullananınız yada bileniniz varsa çok yadımcı olursunuz....

fiyatı da 100 ytl
eger bu fiyata eşdeğer daha iyi b ürün bleniniz varsada söyleyebilir.

alıpta pişman olmuyum ondan sonra :D
şimdiden teşekkürler

Öncelikle bahsettiğin şeyin ilaç olmadığını bil. Ürüne gelince Nitrofull pek tutulan bir marka değil. Zaten ucuz etin yahnisi şeklindeki genelleme supplementler için de geçerli.

teşekkürler ilaç olmadıgını bende biliyorum supplementlere genel olarak ben ilaç diyorum da işte öyle dogur bendealmıyıcam zaten başka şöyle iyi bir hemde iyi fiyatlı bi ürün bakmaya başlyıcam

fiyat olarak senin üründen pahalı ama ben senin yerinde olsam hardline progainer ı tercih ederim, creatin ile birlikte bana ayda 4,5 kilo aldırdı.

Ben bu ürünü kullanıyorum.Henüz 15 gün oldu yorum yapmak için çok erken ancak alt seviyede bir supplement olmasına rağmen işe yaradığını düşünüyorum.Kaç kilo aldığımı bilmiyorum ama hacim artışı var ;) ;)

sadece kas kütlesi istiyorsan gainer tavsiye etmem whey protein tozu kullan. gainer daha çok kilo alma sorunu olanlar içindir. üstelik birazda yağlanma ile kilo artışı sağlar

Bu ürünlere ilaç diyeni ben artık protesto edip yardımcı olmuyorum. Kimse yanlış anlamasın tartışma ortamı yaratma peşinde de değilim sadece altını çizmek istedim.

Aynı ürün için birden fazla başlık olduğundan dolayı en eski ve en doyurucu yorumları olan başlığı açık bırakılıp diğerlerini kilitlenmiştir. Yorum yapmak isteyenler bu başlıktan devam edebilirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı