Dun aksam kız arkadasima hediye alma telasi ile Beyogluna indim, hediyeyi almak icin son gundu, zira dogum gunu bugun!
Hediyeyi hemencecik aldim, dedim bari etrafa bakinayim.
Megavizyon isimli buyuk D&R benzeri magazaya girdim, birde baktim ki, Nintendo Wii girişe yakın bir yerde duruyor.
Bağlı olduğu monitörde, kumandanın pilini değiştirin yaziyor.
Bende siyah renkli bir aygıtı elime alıp kurcalamaya başladım oyun konsolunun hemen yanındaki.
Görevli geldi, meğersem bu oyun kumandasının hareketlerini algılayan sensörmüş.
Adam yanımda güzelce kumandanın pillerini taktı.
Deneyebilir miyim soruma, tabii ki dedi.
Bende elime aldım kumandayı, Tenis oynamaya başladım!
Beyler, zaman cidden değişiyor, ilk konsolum Atari'nin kartusla çalışan bir makinesiydi, sene 1985.
Sonra Commodore 64, Amiga 500,Game Gear, Mega Drive, Mega Cd ve PC'deki emülatörler derken.
Bu olaydan koptum.
Dün akşam el attığım makina, elimde tuttuğum uzaktan kumanda ile el hareketlerimi konsola ulaştırıyordu.
Yani elimle servis yapıyorum, smaç vuruyorum, bilgisayarın servislerini bekhend, forhend olarak karşılıyorum.
Harika bir oyun deneyimiydi.
Seti kazandım, baktım millet bakıyor ama olaya girmeye cesaret edecek birisi yok, birde bowling oynadım, tenis kadar zevkli olmamakla beraber teknolojisiyle o da beni büyüledi.
En komiği ise, alışveriş merkezinde onca insan arasında tenis oynamaktı.
Dışarıdan çok deli göründüğüne eminim, eveeeet, işte wii deneyimim bu şekilde oldu.
Denemenizi tavsiye ederim, yeni jenerasyon konsollar gerçekten etkileyici...
Hediyeyi hemencecik aldim, dedim bari etrafa bakinayim.
Megavizyon isimli buyuk D&R benzeri magazaya girdim, birde baktim ki, Nintendo Wii girişe yakın bir yerde duruyor.
Bağlı olduğu monitörde, kumandanın pilini değiştirin yaziyor.
Bende siyah renkli bir aygıtı elime alıp kurcalamaya başladım oyun konsolunun hemen yanındaki.
Görevli geldi, meğersem bu oyun kumandasının hareketlerini algılayan sensörmüş.
Adam yanımda güzelce kumandanın pillerini taktı.
Deneyebilir miyim soruma, tabii ki dedi.
Bende elime aldım kumandayı, Tenis oynamaya başladım!
Beyler, zaman cidden değişiyor, ilk konsolum Atari'nin kartusla çalışan bir makinesiydi, sene 1985.
Sonra Commodore 64, Amiga 500,Game Gear, Mega Drive, Mega Cd ve PC'deki emülatörler derken.
Bu olaydan koptum.
Dün akşam el attığım makina, elimde tuttuğum uzaktan kumanda ile el hareketlerimi konsola ulaştırıyordu.
Yani elimle servis yapıyorum, smaç vuruyorum, bilgisayarın servislerini bekhend, forhend olarak karşılıyorum.
Harika bir oyun deneyimiydi.
Seti kazandım, baktım millet bakıyor ama olaya girmeye cesaret edecek birisi yok, birde bowling oynadım, tenis kadar zevkli olmamakla beraber teknolojisiyle o da beni büyüledi.
En komiği ise, alışveriş merkezinde onca insan arasında tenis oynamaktı.
Dışarıdan çok deli göründüğüne eminim, eveeeet, işte wii deneyimim bu şekilde oldu.
Denemenizi tavsiye ederim, yeni jenerasyon konsollar gerçekten etkileyici...