Nickim değiştiğinden beri foruma giremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

God_Bless_USA

Yeni Üye
Dün akşam biji berxwedan olan nickim guest007 olarak değişti ama nickim değiştiğinden beri foruma giriş yapamıyorum. Sürekli sunucu çok meşgul diyor. admine durumu mesajla bildirdim ama değilen bişey olmadı bende bu hesabı açmak zorunda kaldım. O profil zaten çok uğursuz geldi bana izninizle artık bu profilimden girmek istiyırum.

Forum Kuralları Madde 1.3. Forumda birden fazla üyelik hesabı almak yasaktır. Aynı ip adresinde ya da aynı bilgisayarda farklı üyelikler kullanarak siteye giriş yapmak yasaktır. Birden fazla üyelik fark edilmesi durumunda ilk üyelik dışında diğer üyelikler silinecektir. Bu üyeliklerin birbirlerini destekler biçimde kullanılması ise tüm bu üyeliklerin siteden uzaklaştırılmasına sebep olur. Ayrıca birden fazla üyelik girişiminde bulunan ve ikinci üyeliği silinen üye, tekrar ikinci üyelik girişiminde bulunduğu takdirde ilk üyelik önce süreli, tekerrürü halinde ise süresiz olarak silinecektir.

Yukarıdaki kural gereği isteğiniz doğrultusunda 'quest007' olarak değiştirilen hesabınız varken ikinci bir hesap açamazsınız. Bu açtığınız ikinci hesap süresiz yasaklanacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı