Neyi seçmem gerekdiğini bilmiyorum[Performans arttiricilar-kreatinin-glatimin....]

Önceden spor geçmişim var. Şuanda yeniden başladim. Başlayali 1 ayi geçti. Protein tozu kullaniyorum. [Hardline whey 3 matrix.]. Bunun haricinde ek bişey kullansam diyorum. Erkenmi bilmiyorum hiç kullanmadim çünki bunuda belirtirseniz vakdi ne zaman iyi olur. Ek olarak hangisini önerirsiniz? Biliyorum hepsinin görevi ayridir ama amacim kas kütlemi artirmak bu yönden en etkilisi hangisi? Yaşim 20 kilom 58-59

2 spor geçmişim var. 1.sinde gene hardline whey 3 matrix kulladim. Kilom o zamanda 60 falan olmuşdu ama aşiri şişmişdim. Gömleklerimi yirtmişdim okulda sirt kisimlarindan. Ondan sonraki başlamamda gainer kullandim kilo aldirdi evet ama göbek yapdi istediğim sonucu alamadim. Şuanda protein kullaniyom 3 kilo aldim 2. Haftada

Arkadaşlar kararimi verdim. Bcaa alicağim. Lakin 2 marka arasinda kaldim. Hardline Bcaa fusion ve nutrend compress. Sizce hangisi?
Screenshot_20161101-124340.png
Hardline
Screenshot_20161101-124330.png
Nutrend

kilon çok az benim önerim whey harici şuanlık hiç bir supplement almaman günlük 3000 kalori alman için gerekli parasal durumunu yiyeceğe ayırman taraftarıyım

Neden BCAA'ya ihtiyaç duydun ?
Kas kütlesi kazanmak istiyorum ve antremanlarimin olabildiğince verimli geçmesini istiyorum. Whey kadarda bcaalarin önemli olduğu okudum, hardline kendi sitesinede sordum neyi önerirsiniz, amino dediler bende bu yöne eğildim.[DOUBLEPOST=1478014350][/DOUBLEPOST]
kilon çok az benim önerim whey harici şuanlık hiç bir supplement almaman günlük 3000 kalori alman için gerekli parasal durumunu yiyeceğe ayırman taraftarıyım
125tl şuanda. Benim için fazla bir miktar değil. Yeme olayini yapiyorum kedimce azçok[ en az 3 en çok 6 öğün yemek]

BCAA'nın senin için elzem bir supplement olduğunu düşünmüyorum. Satış yapmak isteyen bir markanın böyle bir öneride bulunması beklenendir.

Kas kütlesi kazanmak istiyorsan yapman gereken önce kalori hedefinizi tutturmalı, makro ve mikrolarınızı takip etmektir. Daha sonra supplement desteğine ihtiyaç duyabilirsin. Hele ki BCAA'ya kas kütleni arttırdığında ihtiyaç duyabilirsin.

Supplement bir ihtiyaç değildir, fakat markalar ihtiyaç yaratarak satış yaparlar. Supplement'ten önce vitamin mineral destekleri, kaliteli makro besin kaynakları daha önemlidir.

Back
Yukarı