• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Neye ihtiyacım var( düşük bütçeli definasyon)

arda5511

Üye
Arkadaşlar öğrenciyim beslenme programim
Sabah yarım su bardagi yulaf az miktar sut 5 yumurta beyazı 4 kaşık lor domates salatalik

Öğle : bir sebze yemegi ne olursa yanında yulaf ezmesi yada bulgur tarzi karbonhidrat

Aksam(antrenmandan sonra): malum ogrenciyiz 3 kasik yulaf 5 yumurta beyazı 4 5 kaşık lor domates salatalik
Bu beslenme programı yeterli midir ve vucuduma da yorum yaparsanız sevinirim 92 kilo dan 71 e indim bel 102 den 82 kol 42 den 37
7e202b99ad98468669558b9f9261f0fe.jpg
6521110a77452703f04e093493382433.jpg
c7085dc72de2dd7a8454f7cf7a80d176.jpg
9974014dc40c3d58941de7f8f67c7b02.jpg

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar hocam;
Tebrik ederim 21 kilo vermek kolay bir iş deil :) Fotoğraflara bakınca pek öyle bir definasyona ihtiyacınız yok gibi bence yavaştan kaloriyi artırıp kas kütlesi yapmaya başlayabilirsiniz bence.Ant.öncesinde sanırsam yemek yemiyorsunuz gibi geldi.Ant. kaç saat önce yemek yiyorsunuz acaba?

1-2 saat oncesinden yiyorum öğle yemeğini yanlış mi yapıyorum ve de kendimi bildim bileli yağlı olduğum için sürekli definasyona ihtiyacim var gibi hissediyorum sanki karin kasları gözukene kadar definasyon yapsam nasıl olur sizce ne dusunursunuz

bence uğraşmayın derim hocam zaten çok fazla yağ oranınız yok ant. 2 saat önce yemek yemek doğrudur.bende 42 kilo vermiştim 52 kiloya düştüm şuan 65 kiloyum 13 kilo aldım 52 kilo iken belim 71 di şimdi 72-73 seyrediyor.

Beslenme programı Hakkında Yorumunuz var mi yani ne dersiniz eksi arti yorum yaparsaniz sevinirim

Yardımcı olayım hocam;
İlk olarak hocam bir hassas terazi edinebilirseniz işiniz çok kolaylaşabilir.Karbonhidratı biraz daha artırın mesela kahvaltıda 100 gr yulaf öğlen 100 gr pilav,makarna vs akşamda aynı şekilde gidebilirseniz güzel olur.3 öğün az gelir hocam 2-3 tanede ara öğün ekleyebilirseniz güzel olur.Öğrenci olduğunuzdan bahsetmişsiniz supplement kullanmıyorsunuz sanırım beslenmenizi baya bir ucuza getirebilirsiniz diye düşünüyorum

Beslenme programı Hakkında Yorumunuz var mi yani ne dersiniz eksi arti yorum yaparsaniz sevinirim

dostum 92 den 71 kiloya o şekilde beslenerekmi indiniz? birde bir sorum daha var kaç ayda o sonuca varabildiniz ? antreman olarak fitness ' a gittiniz sanırım ?

dostum 92 den 71 kiloya o şekilde beslenerekmi indiniz? birde bir sorum daha var kaç ayda o sonuca varabildiniz ? antreman olarak fitness ' a gittiniz sanırım ?
Fitness a gittim 9 ay sürdü kendime geldim ya suan da power liftinge geçiş yapıcam evet beslenmem tamamen aynıydı tabi bazi abartı Cheat mealler yapıp geriye dusdugum oldu ama toparladim

dondurma sever tarafından gönderildi

Fitness a gittim 9 ay sürdü kendime geldim ya suan da power liftinge geçiş yapıcam evet beslenmem tamamen aynıydı tabi bazi abartı Cheat mealler yapıp geriye dusdugum oldu ama toparladim

Çok güzel sonuç elde etmıssınız bende kilo vermeye calısıyorum extra vicud toparlamaya calısıyorum bugun 9 gun oldu baslıyalı ama bi degisiklik göremıyorum fitness ' a gidemıyorum malesef ailevi sıkıntılardan dolayı ama beslenmem protein agırlıklı spora gitmedende bi işe yararmı yinede zayıflıyabilirmiyim hiç bilmiyorum :(
YAŞ 18
KİLO 90
BOY 184

Sabah : 1 tane haslanmıs yumurta, 1 domatez, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu kadar light beyaz peynir , 4 zeytın , 2 adet caavdar ekmegı
öglen : 100 gr lor peyniri 100gr yulaf ezmesi , 5 yemek kaşıgı yogurt ile karıstırılmış
akşam : 100 gr lor peyniri , 1 domatez , 1 salatalık , 100 gr tavuk gögüsü

bende bi sonuca varabilirmiyim sence ?

Çok güzel sonuç elde etmıssınız bende kilo vermeye calısıyorum extra vicud toparlamaya calısıyorum bugun 9 gun oldu baslıyalı ama bi degisiklik göremıyorum fitness ' a gidemıyorum malesef ailevi sıkıntılardan dolayı ama beslenmem protein agırlıklı spora gitmedende bi işe yararmı yinede zayıflıyabilirmiyim hiç bilmiyorum :(
YAŞ 18
KİLO 90
BOY 184

Sabah : 1 tane haslanmıs yumurta, 1 domatez, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu kadar light beyaz peynir , 4 zeytın , 2 adet caavdar ekmegı
öglen : 100 gr lor peyniri 100gr yulaf ezmesi , 5 yemek kaşıgı yogurt ile karıstırılmış
akşam : 100 gr lor peyniri , 1 domatez , 1 salatalık , 100 gr tavuk gögüsü

bende bi sonuca varabilirmiyim sence ?
Suan internetim sıkıntılı hesaplayamiyorumda kalori hesaplamasından ihtiyacın olanı ve yediklerini hesaplarsan niye yapamayasin ki street work out programlarıni inceleyebilirsin illa ki calismak istiyosan fakat yok antrenman yapmicam dersen sadece beslenme ile de kilo verebilirsin

Suan internetim sıkıntılı hesaplayamiyorumda kalori hesaplamasından ihtiyacın olanı ve yediklerini hesaplarsan niye yapamayasin ki street work out programlarıni inceleyebilirsin illa ki calismak istiyosan fakat yok antrenman yapmicam dersen sadece beslenme ile de kilo verebilirsin

teşekkürler dostum hemen bakim

Back
Yukarı