Nestle(Müsli)Yardımcı Olun Lütfen!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ilk kez yulaf ezmesi yiyorum forumda nedense herkes ondan yiyordu bende dün anneme aldırdım ve bu sabah yedim tadı o kadar kötü değil yalnız ama benimkisinin içinde fındık kuru üzüm vardı bu sorun olurmu yani sizin yedikleriniz ile eşdeğermi.

Sorun olmaz. Kilo probleminiz yoksa müsli yenebilir.

---------------

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerlerlerini kullanarak konu açmak yasaktır.

Forum Kuralları

Benim amaçlarım arnold gibi olmak değil sabahları müsli yesem yeter sadece yoğurt falan beni aşar benim amacım zayıflamak ve fit gözükmek.Her gün kardio yapıyorum yeter.

Arkadaşlar hiç kimyasal yollar kullanmadan sadece 10 yıldır vücut çalışan abim var fiziği Brad Pitinkinden kat kat iyi resimlerini bulunca koyacağım şaşıracaksınız yalnız.Yağ ve kas değil 0 yağ full kas.

Arkadaşlar hiç kimyasal yollar kullanmadan sadece 10 yıldır vücut çalışan abim var fiziği Brad Pitinkinden kat kat iyi resimlerini bulunca koyacağım şaşıracaksınız yalnız.Yağ ve kas değil 0 yağ full kas.

ooo harikasın beklıyoruz sabırsızlıkla :) bizene abinden yerimi ?

Yoğurt kimyasal demek istemiyorum.Creatine,iğne miğne kullanmadan demeye çalışıyorum.Neyse.

ayranla denıyım dedım katı oldu zorla yıyorum suan :)

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı