Ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar bundan yaklaşık 1.5 2 ay önceye kadar 80 kiloydum biraz yemekten kısarak mekik şınav koşu falan derken 73 e düştüm fakat bu kilo hala fazla ama yemek alışkanlığımı daha fazla değiştirirsem çok güçsüz kalırım nasıl 6 kilo daha verebilirim çevremde kilolu olarak anılar biri değilim hani bir iki kilo ver tarzı söylemler var fakat baldır ve popo kısmım beni çok rahatsız ediyor yaza kadar fit bir vücut istiyorum yardımlarınız için şimdiden saolun
[Bu arada beslenme ile ilgili okula gidiyorum ve öyle sağlılı bir şeyler yok bunu dikkate alırsanız sevinirim]

Şuan
Boy:1.70
Kilo:73

Hedefim 65 kilo

Eklentiler

• IMG_0668.JPG
    IMG_0668.JPG
    115,9 KB · Görüntüleme: 445
  • IMG_0670.JPG
    IMG_0670.JPG
    110,8 KB · Görüntüleme: 427
Bol bol kardio çalışman lazım bunun yanında şekiilendirmek için dumbell ile kasları çalıştırabilirsin fazla ağır olmadığı sürece birde en önemlisi beslenme , protein çoğunlukla beslen .

Bol bol kardio çalışman lazım bunun yanında şekiilendirmek için dumbell ile kasları çalıştırabilirsin fazla ağır olmadığı sürece birde en önemlisi beslenme , protein çoğunlukla beslen .

Hocam şimdi vücut yavaştan şekilleniyor ağırlık çalışıyorum fakat abartmadan boy kısalığı olur diyorlar size sorum şimdi mekik çekeyimmi yoksa çekmiyeyimmi

Back
Yukarı