Ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

matizz

Yeni Üye
Ben şuan 7. ayımın içindeyim , 1.74 boy 71-72 kilo arası gidiyorum dertleşmek istediğim konu ise ben zayıfkende six pack yoktu onun için six pack yapmaktan vazgeçtim ve iri bir görüntü yakalamaya çalışıyorum nisan sonu mayısa kadar bulkta kalıp vücuduma biraz daha ölçü katmayı düşünüyorum daha sonra 1-2 ay yarı define olmayı düşünüyorum sizce yaptığım doğru mu sizle bunu paylaşmak istedim yaptığım veya açtığım yanlış bi konu varsa affola

Zayıfken six pack olmamasının sebebi bölgeyi çalışmaman

ben %20-%23 yağ oranına rağmen 2 packi azda olsa görüyorum.

%20 yağ oranı ve 2 pack bu bende niye gözükmüyo tahminen bende %15 yoktur %10 civarıdır zaten six packi takmıyorum artık sadece karnım sıkı tursun yeter diğer bölgelere yüklenip yaza doğru yarı define olmayı düşünüyorum

%20 yağ oranı ve 2 pack bu bende niye gözükmüyo tahminen bende %15 yoktur %10 civarıdır zaten six packi takmıyorum artık sadece karnım sıkı tursun yeter diğer bölgelere yüklenip yaza doğru yarı define olmayı düşünüyorum
O bölgeyi çalışman lazım ben tam 2.5 aydır düzenli olarak 1 gün arayla çalışıyorum karın bölgesini sen %10 la çalış bakalım neler olacak thums:

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri :
six pack, karın kası
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı