Ne onla Ne de onsuz :)

Ne onla Nede onsuz

• Beyaz Ekmek

Votes: 4 5,4%
  • Kızartma

Votes: 5 6,8%
  • Masturbasyon

Votes: 48 64,9%
  • Ketçap & Mayonez

Votes: 7 9,5%
  • Fast Food

Votes: 10 13,5%

• Total voters
    74
kızartma kesinlikle. aslında kızartma ile de oluyor hem de nefis :D

• Like
Reactions: Azi
ben neredeyse yedıgım herseye ketcap&mayonez ıkılısını kullanan bırısı olarak ketcap-mayonez dıyorum.
ben yedıgım ton balıga bıle sıkarım bunu :D

masturbasyon bana kalırsa ketçap mayonez nadiren 2-3 ayda bir kullanırım ama antrenman sonrası protein tozu vb. kullandıktan sonra masturbasyon iyi geliyor rahatlatıyor birde gece yatmadan önce günün stresini alıyor sakin kafayla yatıyosun

• Like
masturbasyon bana kalırsa ketçap mayonez nadiren 2-3 ayda bir kullanırım ama antrenman sonrası protein tozu vb. kullandıktan sonra masturbasyon iyi geliyor rahatlatıyor birde gece yatmadan önce günün stresini alıyor sakin kafayla yatıyosun
Vallaha ne dıyım ki her kelimen cok dogru :D aynen kelimesi kelimesine katılıyorum :)

• Like
ben masturbasyon yapnca gozler gidiyo cok uyusuk oluyorum o yuzden yapmiyorum :D kendi kendine olana kadar evet benim oyumda mstirdan yana :D

• Like
Ben uyarıcı bağımlısıyım. Yanlış anlaşılmasın yasadışı şeyler kullanmıyorum ama yüksek dozajda kafein yohimbine efedrin modafinil gibi şeyler. 2 günde 1 uyuyabiliyorum ancak. Bazen 3 gece üst üste uyuyamadığım oluyor. Bu beni hayattan bezdirdi. Melatonin atarax tarzı şeyler alarak zor uyuyabiliyorum. Benim şıkkım uyarıcılar.

• Like
Ankette asla onsuz olmaza diyebileceğim bir seçenekl yok ...
Hepsi olmadan da yapabilirim ..

Benim oyum , vücut geliştirmeye , onsuz yapamam ...

• Like
whooper ve donut.. onlarla sağlıklı yaşayamam. onlarsız yapamam. ye, kardiyo.. ye, pump :D

whooper ve donut.. onlarla sağlıklı yaşayamam. onlarsız yapamam. ye, kardiyo.. ye, pump :D

serdar senin bu konuya yazdığını görünce direkt aklıma "pump " gelmişti :D
serdar için pump , mecnun için leyla gibi bir şey ..

bu arada imzan çok şekil ;) süper duruyor :D :D

• Like
benım ıcın bu hayatta ne onla nede onsuz dedıgım 3 sey var

1.yemek yemek ( karbo agırlıklı ve yaglı )

2.spor (sakatlandıgım bazı donemler psıkoljım bozuldu spor yapamıyorum dıye )

3.sex ( bu yuzden lısede-unıversıtede 2. unıversıtemde hep bır kızla yasadım :)

ketçap mayonez kızartma bunlar olmadanda olur ama çikolatayı çok severim ara sıra kaçamak yaparım birde seks benim için çok önemli onsuz bi hayat düşünemiyorum

• Like
Vallaha definasyon dönemlerimde ; Fast Food "Ne onla Ne de onsuz" , normal dönemlerde de tahmin edeceğiniz malum şey :D

Back
Yukarı