jan1
Üye
3 haftadır hergün koştugum yere gittim .Herzamanki gibi koşu alanında 7 tur koşçaktım.Normalde hiç kimseye bakmazdım.millet önüme geçmesin diye ters yöne dogru koşuyodum.yani yürüyen herkes karşıma geliyordu .ilk 5 turu attım .sonra karşıma koşan 2 kız cıktı.koşan çok az oldugu icin dikkatimi çekti.gözümùn ucuyla göz göze geldik gülümsüyordu.sonraki tur gene karşılaştık bu sefer gecerken uzaktan beni kesiyodu bende onu
tam yanyana gelene kadar kesıştik hatta yanından gecerken kafamıy dimdirek bakısıyoduk.hatta arkaya kadar dönecekti kafalarımız. Sonra 2 tur daha kesistik.sonra kız 2 tur hiç bakmadı .gözunu kaçırdı ama gülumsüyodu hep.heralde arkadasi bana bakıyordu
Ama kızlar beni gördügü zaman koşuyordu
sonra işim çıktı koşuyu bıraktım.7 tur koşcaktım 14 tur koşmuşum
Yarın gene görürsem direk konuşçm telefon ve face alcm tabi verirse 
Kızlarla nası konuşcam ya ben ya nasıl koşan birisini ne diye durdurabilirim acaba : D
Kızın bakışlar yaktı zaten çok tatlı birisi tip olarak survvordaki Almeda ya benziyor

Kızlarla nası konuşcam ya ben ya nasıl koşan birisini ne diye durdurabilirim acaba : D
Kızın bakışlar yaktı zaten çok tatlı birisi tip olarak survvordaki Almeda ya benziyor

Son düzenleme: