BasriMutaf
Üye
Bugun bu ürünü aldım. Salona gitmiyorum. Her gün 7-10 km mesafe bazen koşu bazen tempolu yürüyüş yapıyorum.
Amaç genel olarak zayıflama, herkesteki gibi göbek bel bölgesi yağlanmasında incelme sağlama.. Ürünü sanırım kimse almamış ve kullanmamış. Yorum bulamadım. İlk etapta günde 1 adet aksam yürüyüşten önce kullanıcam. Duruma görede, 2 adet birden tüketebilirim.
Çok ciddi beklentim olmasada, irade ile devam edip basamak atlamak.
boy: 1.78
Kilo: 86.5
ideal kilom 80...
Zaten orta halli bir diyetlede verebilirim bu 6.5 kiloyu. Fakat hem ürünü test etmiş olucam hemde hızlı yağ yakımında destek olup olmadığını görmüş olucam. Baktım faydası yok weider gibi iyi markalara yönelebilirim. dumbelllls
Her kablette;
L-karnitin (L-karnitin L-tartarat) 500 mg
Kullanım Önerisi
Günde 2 defa 1 er kaplet tercihen yemeklerden önce.
37.5 TL
Amaç genel olarak zayıflama, herkesteki gibi göbek bel bölgesi yağlanmasında incelme sağlama.. Ürünü sanırım kimse almamış ve kullanmamış. Yorum bulamadım. İlk etapta günde 1 adet aksam yürüyüşten önce kullanıcam. Duruma görede, 2 adet birden tüketebilirim.
Çok ciddi beklentim olmasada, irade ile devam edip basamak atlamak.
boy: 1.78
Kilo: 86.5
ideal kilom 80...
Zaten orta halli bir diyetlede verebilirim bu 6.5 kiloyu. Fakat hem ürünü test etmiş olucam hemde hızlı yağ yakımında destek olup olmadığını görmüş olucam. Baktım faydası yok weider gibi iyi markalara yönelebilirim. dumbelllls

Her kablette;
L-karnitin (L-karnitin L-tartarat) 500 mg
Kullanım Önerisi
Günde 2 defa 1 er kaplet tercihen yemeklerden önce.
37.5 TL