Nasıl yağ yakacağım?

Arkadaşlar selamlar,
Düzenli şekilde fitnessa başladığım yaklaşık 2 ay oldu. Karın bölgem yağlı ve bel simidim var. Bunları eritmek istiyorum ne yapmalıyım? Aynı anda yağlarımdan kurtulurken kas ve kütle kaybı da yaşamak istemiyorum. Boyum 185, kilom ise 73 civarı. Ne yapmam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Merhaba dostum öncelikle şunu bilmen gerek bölgesel yağ yakımı imkansızdır,mümkün değildir.Yağ vermeye başladığımda örneğin benim ilk yanaklarımdan gidiyor ama senin ilk belkide kollarından yağ gidecek.Yağın ilk nereden gideceği genetiktir Savaş Cebeci videolarını izlersen oradanda anlayabilirsin bunu bilimsel bir gerçek.Evet yağ verirken kas kaybı yaşamak zorunda değilsin.Şimdi internete giriyorsun ve günlük kalori ihtiyacı hesaplama yazıyorsun.Orada çıkan kalori günlük alman gerekendir.Onu alırsan kilo da almazsın kilo da vermezsin.Eğer çıkan sayıdan en az 300 en fazla 500 kalori indirip onu alırsan bir haftada yarım kilo verme ile başlarsın kas kaybı yaşamadan.Örneğin alman gereken 2500 müş sen 2200 alırsan ve proteinini eksiltmezsen yağ verirsin 2800-3000 alırsan kas kazanırsın ve büyürsün.Şunun kararını vermelisin önce büyüyecek misin zayıflayacak mısın ? Bilmelisin ki büyümeye karar verdiğin zaman yağlanacaksın biraz.Karar senin.
İyi antrenmanlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba dostum öncelikle şunu bilmen gerek bölgesel yağ yakımı imkansızdır,mümkün değildir.Yağ vermeye başladığımda örneğin benim ilk yanaklarımdan gidiyor ama senin ilk belkide kollarından yağ gidecek.Yağın ilk nereden gideceği genetiktir Savaş Cebeci videolarını izlersen oradanda anlayabilirsin bunu bilimsel bir gerçek.Evet yağ verirken kas kaybı yaşamak zorunda değilsin.Şimdi internete giriyorsun ve günlük kalori ihtiyacı hesaplama yazıyorsun.Orada çıkan kalori günlük alman gerekendir.Onu alırsan kilo da almazsın kilo da vermezsin.Eğer çıkan sayıdan en az 300 en fazla 500 kalori indirip onu alırsan bir haftada yarım kilo verme ile başlarsın kas kaybı yaşamadan.Örneğin alman gereken 2500 müş sen 2200 alırsan ve proteinini eksiltmezsen yağ verirsin 2800-3000 alırsan kas kazanırsın ve büyürsün.Şunun kararını vermelisin önce büyüyecek misin zayıflayacak mısın ? Bilmelisin ki büyümeye karar verdiğin zaman yağlanacaksın biraz.Karar senin.
İyi antrenmanlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2 ay sporla birlikte yaklaşık 4-5 kilo aldım ama bu yağlanmama neden oldu. Yağlardan kurtulmak istiyorum dediğim gibi, peki bunun için önerebileceğiniz bir antreman var mı kardiyo vb.? Teşekkürler...

Kilolari cok agir yapma 30 tekrar felan yap arkadaş 120 kilodan 86 ya öyle düşmüştü denersen olur herhalde az agirlik cok tekrar kolun bacağın iyice agrisin bende su anda öyle çalışıyorum

Kilo vermek için 30 tekrarlı antrenman mı?? Yapmayın lütfen. Haftada 3 gün tüm vücut programı, 5x5 tarzı olabilir, günde maksimum 8 hareket ya da 25 set. Karbonhidrattan başlayarak yemeği azaltın yeterli.

Adam nasil dustu lan o zaman 120 den 86ya kandırdı beni demek neyse ben nasil çalışsam banada yazın bakim
Kilo vermek %90 beslenme %10 spor bu yüzden hiç bir şey yapmadan da verebilir.
Haftada 3 gün tüm vücut programı, 5x5 tarzı olabilir, günde maksimum 8 hareket ya da 25 set
Yukarıda yazdım zaten bu tarz bir program, internetten bulabilirsiniz.

Back
Yukarı