meraklı bodyci
Üye
arkadaslar 1 aydır bodye gidiyorum,hocamın tavsiyesiyle yumurta ve makarna yıyorum surekli,yas 16 boy:1.73 kilo:56 ,sizce daha cok proteınmı almalıyım yoksa karbonhidratmı,supploment kullanmıyorum ..
her gun 500ml den fazla sut zarar dıye okumustum kansızlık yapıyor dıye
sızın bunye hangısı pekı belkılık iş degıl bu cıddı bırsey kansızlıkbünyeden bünyeye fark eder belki..
sızın bunye hangısı pekı belkılık iş degıl bu cıddı bırsey kansızlık
dalga geçer gibi yorumlar yapma cabarov..ben içiyorum kansızlık gibi bir sorun olmadı spor salonunda içen kişiler biliyorum onlarda da problem yok..sana dokunuyorsa içmezsin.
Yetişkinler ıcınde gecerlı yetıskınler daha az sut ıcmelı cunku onlarda sutu sındıremıyorlar cocuklar gıbı ondan gaz oluyor baska sorunlar yaratıyor ha ıcmek ıstıyorsan gıdın 10 lıtre ıcın sız bılırsınızcabarov yazıları düzgün okuduğundan emin değilim..alttaki yazıda "bebekler için" süt kullanım üst sınırı 250 mililitre belirlenirken üstteki "çocuklar için" süt kullanım üst sınırı 750 mililitre olarak belirlenmiştir..yani farkettiysen yaş gruplarına göre süt kullanım miktarı artıyor ki bu oranla yetişkinlerde rahat rahat 1 litre diyebilirim...
sen bunun fazla olduğunu düşünüyorsan bu yazıların birde yetişkinler için yazılanını koy okuyalım..
not:bunları seni yetişkin baz alarak yazdım..
sana dokunur dıye soyledım sankı cok bılıyormuşcasına ınakr edıyorsun benım yazım tarzım bu alay etmıyorum nasıl anlamak ıstersen oyle anlarsın.
kansızlık hemen olan bırsey degıl zamanla olur ama anlayamazsında belkıde vardır ben egenede yardımcı olucam bana ınanmıyorsun madem bu yazıyı oku onada ınanmıyorsan kendın gogolede arattır.
Buda bır başka yazı üşenmeyıp okursun belkı.
body yapıyorsun dıye cok sut ıcebılır dıye bırsey yok kendınzıden cıkarmayın bunları bu boyle gıderse polemık olucak ben soylıcycegım ısoyledım sut yerıne yogurt her zaman cok daha ıyıdır ve faydalıdır75 kiloluk sağlıklı bir insanda kan miktarı 5.2 litre bu oran sporcularda daha fazla..1 litrelik sütün kansızlık yapması normal bir insan için zorken body yapanların beslenmesini de göz önünde bulundurunca kansızlık ihtimali çok düşük..