Nasıl asosyal medya fenomeni olunur ders 1 :)

Baya kalita kokuyor. Harika video olmuş.
Kendini de ele vermiş oldu Savaş Cebeciyle atışmaları var diye biliyorum :)

ikisinide izliyorum ama Savaş cebeciye sataşmasaydı daha iyi yapardı. Savaş cebeci bu işin 10 sene okulunu okumuş. 20 küsür senelik de antrenörlük tecrübesi var. Bence dinlemeye değer. Aynı bilgi birikimine, tecrübeye sahip olmadan birine laf atmak abesle iştigal.

Savaş cebeci 10 cümle kuruyorsa en iyi ihtimal 3-4 tanesi mantıklı oluyor :) bir çok şeye at gözlüğü ile baktığı için pek dinlenilesi biri gibi gelmiyor bana. Ama mevzu o değil. Biraz estetik duran ev hanımları bile asosyal medyada hoca kesilip tavsiye vermeye başladı, eleştirilen nokta bu :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Like
Reactions: WCX
Savaş cebeci 10 cümle kuruyorsa en iyi ihtimal 3-4 tanesi mantıklı oluyor :) bir çok şeye at gözlüğü ile baktığı için pek dinlenilesi biri gibi gelmiyor bana. Ama mevzu o değil. Biraz estetik duran ev hanımları bile asosyal medyada hoca kesilip tavsiye vermeye başladı, eleştirilen nokta bu :)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim bir tane tanıdığım vardı. yaptığı tek şey haftada 2 saat zumba. tamam zumba belki spor olabilir yapabilir. yani küçümsemiyorum. ama yapmaya başlayalı 3 ayı geçmedi hemen instada bir hesap açıp yok yağ yakımı için şöyle yapın, yok esneklik için böyle yok squat formu için öyle, pardon ablam sen kimsin ya? hayır o bir şey değil eleştiriye de kapalı. hele bir tanesi var her gün günde 2 paket sigara içip bira, rakı, meze kombinasyonu yapıp pilates yapıyor ondan sonra no pain no gain yapıyor. yahu deadlift'te ağırlık zorladığımda popomda kas yırtıldı haftalarca ne oturabildim ne üstüne yatabildim. hayatım kabus oldu. annem sürüyordu merhemimi. budur ya pain. bunsuz gain olmaz. yapmayın ya. lütfen.

neyse kusura bakma çok konuştum.

Piyasada temiz temiz emek emek diye geçinen-anılan insanların bir bir dopingli çıktığını gördükçe Furkan'a hak vermemek elde değil.
İsteyen kullansın isteyen kullanmasın umrumda değil ama hem forumda hem youtube'da emek kardeşim emek ilaç yok diye dolaşıp bir müddet sonra satıcıların sayfalarında veya dopingle ilgili konu açtıklarını görünce hem gülmemek hemde üzülmemek elde değil.

Doping kullanıp 1 sene sonra yılların emeği diye dolanıp antrenör kesilmek ise bu işin en son seviyesi sanırım.

@Güç aşkı Size katılmıyorum hocam okul okumakla gerçekten hoca olunmuyor bence bu işi Türkiye de iyi yapan kişiler var onların başında da Ağırsağlam geliyor.
Ne iş yaparsam yapayım bilimi önemserim Ağırsağlam ve Ege her videosunda bilimsel gerçeklerden bahsediyorlar bu yüzden onlara güveniyorum.

Back
Yukarı