N-OX / Whey Protein / Glutamin Kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cumpas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cumpas

Üye
Arkadaşlar elimdeki N-OX Whey Protein ve Glutaamin var ama bunları hangi sırayla kullanmam gerekiyor tam olarak bilemedim.

1.) N-OX için öğünden 2 saat sonra antemandan 45 dk önce aç karna diyor ama spordan 45 dk önce Whey içmem gerekiyor busefer NOXu nasıl etki edecek.

2.) Glutamini sadece spor sonrası 5 gr (tepeleme 1 çay kaşığı) yetermi ve ben genelde spor sonrası whey protein içiyordum glutamşnden sonra whey içmeme gerek varmı.

1-Neden spordan 45dk önce whey içmen gerekiyor, 2 saat 45 dk önce yemeğini ye , karbo ve protein ağırlıklı olsun . 2 saat sonra da yani ant.a 45 dk kala nox ürününü al ...

2-Tepeleme bir çay kaşığı değil , bir tatlı kaşığı 5 gr gelir glutamine defalarca kez forumda
yazıldı bu..
Glutamini de whey içine karıştırarak alabilirsin ant.sonrasında..

glutamin ile whey protein ikisi aynı anda ağır gelmezmi peki

Gelmez...

Hatta en uygun kullanımı ant.sonrası shakerın içine , sabah kalkınca ve gece yatmadandır glutamin nin...

sahsen ben shakerımın içine glutamim+whey+creatin inimi koyuyorum ve antremandan sonra hepsini birlikte içiyorum etkisinide gördüm diyebilirim yani çok agır ve farklı şeyler olsalar neyse karıştırılmaz ama glutamin ve wheyin karıştırılmasının bi zararı olucagını sanmam

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı