Myprotein ve Xpro hangisini önerirsiniz?

Hangi markanın protein tozu ?

• Xpro whey protein

Votes: 2 28,6%
  • Myprotein whey protein

Votes: 5 71,4%

• Total voters
    7
Öncelikle merhabalar umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Sporda 4ay sonra antreman sonrası protein tozu kullanmayı düşünüyorum sitenizde çok yorum okudum bu ürünler hakkında ama çook kararsızım tatmin edicek bir cevap bulamadım ve çok eski başlıklardı :(
Kullanan verim alan var mı bu ürünlerden? Hangisini önerirsiniz:rolleyes:

İkisini de kullandım ikisinden de verim aldım ikisi de protein tozu sonuçta :D performans olarak çok fark yok lezzet olarak myproteini öneririm.
Haklısın ama benim için ilk olucak insan hata yapmak istemiyor :p peki tam olarak nasıl kullandınız antreman sonrası kullanmam yeterli mi sadece bacak antremanı sonrası kullanmak istiyorum:D
Çok kararsızım tadı hiç sorun değil 5tlik fark var arada tekrar alıcak olsanız hangisini alırdınızz

Haklısın ama benim için ilk olucak insan hata yapmak istemiyor :p peki tam olarak nasıl kullandınız antreman sonrası kullanmam yeterli mi sadece bacak antremanı sonrası kullanmak istiyorum:D
Çok kararsızım tadı hiç sorun değil 5tlik fark var arada tekrar alıcak olsanız hangisini alırdınızz
Günlük protein alımımın altında kalırsam kullanıyordum. Örnek veriyorum 140 gram alıyorum eğer o gün 120 ise 1 ölçek protein tozuyla açığı kapatıyorum. Günlük almanız gereken miktarı besinlerden karşılayabiliyorsanız protein tozu bir gereklilik değil. Ben bu şekilde kullanımını öneriyorum. Saati, zamanı çok mühim değil ama alışkanlıkların getirisi olarak idman sonrası tüketiyordum.

Günlük protein alımımın altında kalırsam kullanıyordum. Örnek veriyorum 140 gram alıyorum eğer o gün 120 ise 1 ölçek protein tozuyla açığı kapatıyorum. Günlük almanız gereken miktarı besinlerden karşılayabiliyorsanız protein tozu bir gereklilik değil. Ben bu şekilde kullanımını öneriyorum. Saati, zamanı çok mühim değil ama alışkanlıkların getirisi olarak idman sonrası tüketiyordum.
Anladım çok teşekkür ederim duymak istediklerimdi, sanırım öneriniz myproteinden yana umarım bende aynı verimi alırım:D

bende ikisini kullnadım sonuç olarak mali sıkıntı yok veya protein ihtiyaçı yetersiz ise myprotein iyi olur 100 servis 19-20 gr protein arası değişiyor aromaya göre. 1,5 ölçek alırsanız 75 servis ve 30 gr protein oluyor :) şuan elmalı kullanıyorum güzel. xproda çilekli olanı aldım aroması çok az gibiydi yani bir süreden sonra mideyi rahatsız etmedi. amino değerleride fiyatına göre çok iyi :)

Çok teşekkür ederimm ben 1kg olanlardan alıcam ama spordan hemen sonra içmek için kullanıcam dediğiniz üzre sanırım myprotein daha iyi:) xpro ambalajdan dolayı daha kalite gibi gözüksede aldatmaca olabilir tercihim myprotein olucak gibi:p

bende ikisini kullnadım sonuç olarak mali sıkıntı yok veya protein ihtiyaçı yetersiz ise myprotein iyi olur 100 servis 19-20 gr protein arası değişiyor aromaya göre. 1,5 ölçek alırsanız 75 servis ve 30 gr protein oluyor :) şuan elmalı kullanıyorum güzel. xproda çilekli olanı aldım aroması çok az gibiydi yani bir süreden sonra mideyi rahatsız etmedi. amino değerleride fiyatına göre çok iyi :)
75 servis 30 gr çok iyi bi değer bidaha ki proteinim o olsun bari

75 servis 30 gr çok iyi bi değer bidaha ki proteinim o olsun bari
1.5 alınca 66-67servis gibi bişi oluyor. Ben hard-line 3matrix saleplinin hastası oldum. 44gr da 38.3 protein var. Sütle yapınca da bildiğin salep gibi oluyor [emoji7]. Denemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.5 alınca 66-67servis gibi bişi oluyor. Ben hard-line 3matrix saleplinin hastası oldum. 44gr da 38.3 protein var. Sütle yapınca da bildiğin salep gibi oluyor [emoji7]. Denemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim.

ama 54 servis çıkıyordu sanırım :)

ama 54 servis çıkıyordu sanırım :)
Myprotein 2.5 kilo hard-line 2.3 kilo. İçerdikleri toplam protein hemen hemen aynı ki hard-line da kreatin desteği de var.

Servis senin ihtiyacına göre değişir. Kimi zaman 40 kimi zaman 30 Gr kullandığım oluyor açıkçası. Servis sayısına fazla takılmamak lazım.

Yanlış anlaşılmasın o iyi bu kötü demiyorum sadece öneri.

Peki konu ile alakasız olucak ama salondaki hocam normal beslenme ile 8ayda alıcağın gelişimi antreman sonu protein tozu kullanarak 5-6 ayda alırsın dedi :oops:
hem bunun için hemde antreman sonrası çok zorladığımdan ağrı çekiyorum bu ağrılarıda azaltır demişti :) Bu konuda fikriniz nedir? Doğruluk payı var mı :D

Peki konu ile alakasız olucak ama salondaki hocam normal beslenme ile 8ayda alıcağın gelişimi antreman sonu protein tozu kullanarak 5-6 ayda alırsın dedi :oops:
hem bunun için hemde antreman sonrası çok zorladığımdan ağrı çekiyorum bu ağrılarıda azaltır demişti :) Bu konuda fikriniz nedir? Doğruluk payı var mı :D
Az yada çok illa ki katkısı olur , nasıl beslendiğine bağlı yeteri kadar protein alıyorsan gün içerisinde gerekmeyebilir ama yeteri kadar alamıyorsan işe yarayabilir

Back
Yukarı