Mutluluğun Resmi..Abidin Dino

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
Mutluluğun Resmi:
MutlulugunResmi.jpg

Abidin Dino imzalı bu resme baktıkça bulduğum huzuru anlatamam..

edit (diez) : resim güncellendi..

Son düzenleme:
Hakkaten çok güzel. İçim ılıdı resmen.:)

arkadalarımdan özür dileyerek; konuyu genişletmek istemem ama renkli çıktı alacaklar için google da aratayım dedim aynı resmi karşıma bunlar çıktı..paylaşmadan edemedim..bunlar daha dramatik olsada mutluluğun farklı bir boyutu..

umarım tüm sevenler,tüm ciftler bi üsteki yaslı ciftler gibi bi yastıkta kocalır.hep böle sevgi dolu olurlar.bu fotoda güzel bunu cıkartıyım.diez saol ;)

allah analı babalı büyütsün hocam pek tatlı bişeymiş kaç aylık? :idea:

bendede yeğen var bitane canavar 6 aylık :oops:

Flexor Allah bağışlasın..En küçük zamanları sanırım miniğin..gerçi baba flexor olunca yanında minik durmamak olmaz. :)

diez dedi:
Flexor Allah bağışlasın..En küçük zamanları sanırım miniğin..gerçi baba flexor olunca yanında minik durmamak olmaz. :)

NEFELIS dedi:
allah analı babalı büyütsün hocam pek tatlı bişeymiş kaç aylık? :idea:

bendede yeğen var bitane canavar 6 aylık :oops:

22 aylık oldu cümlemizin allah analı babalı buyutsun allah olmayanada nasip etsin ama herşeyden önce hayırlı bir evlat çok sagolun

mutlulugun resmi benim masaustumde duvar kagidi.her bilgisayari actigimda goruyorum ve gercekten huzur buluyorum.resmin hikayesine gelince unlu biri sanirim edebiyatci yada sair abidin dino ya mutlulugun resmini cizelbilir misin diyor ve abidin dino bu resmi yapiyor,ben boyle biliyorum.resmin ismide bu nedenle boyle.
ayrica flexor bebegin cok tatli Allah anali babali buyutsun,beraber uyudugunuz resimde senin bas parmagini tutmus ufacik eliyle cok tatli bi resim.

hedek dedi:
mutlulugun resmi benim masaustumde duvar kagidi.her bilgisayari actigimda goruyorum ve gercekten huzur buluyorum.resmin hikayesine gelince unlu biri sanirim edebiyatci yada sair abidin dino ya mutlulugun resmini cizelbilir misin diyor ve abidin dino bu resmi yapiyor,ben boyle biliyorum.resmin ismide bu nedenle boyle.
ayrica flexor bebegin cok tatli Allah anali babali buyutsun,beraber uyudugunuz resimde senin bas parmagini tutmus ufacik eliyle cok tatli bi resim.
Evet hedek bende uyandığımda farkettim minicik eliyle sıkı sıkı tutmuş parmağımı o gün bayağı duygu seli yaşamıştım :)

Mutlulugun resmınde ınsanın evladının rolu cok buyuk belkı yuzde doksandokuz,

Benım kucuk kızda aksam hanımla aramızda yatıyor ve surata ve sırta tekmelerı bırde kısın bunalıp ıkı ayagıyla yorganı acmasını saymazsak bazen uykuda donup sarılıyor ve sıkı sıkı tutuyor, o an zıllıyı ope ope uyandırıyorum, o zaman da saplagı yıyorum kafaya tabııı.

masteer dedi:
Mutlulugun resmınde ınsanın evladının rolu cok buyuk belkı yuzde doksandokuz,

Benım kucuk kızda aksam hanımla aramızda yatıyor ve surata ve sırta tekmelerı bırde kısın bunalıp ıkı ayagıyla yorganı acmasını saymazsak bazen uykuda donup sarılıyor ve sıkı sıkı tutuyor, o an zıllıyı ope ope uyandırıyorum, o zaman da saplagı yıyorum kafaya tabııı.
master biliyorumki sende benim gibi akşamın tüm yorgunluğuyla eve gidiyorsun ve 5 dakika oynaman tüm yorgunluğunu alıyor :)

Hiç dayanamadığım ve beni en çok üzen yaşlı insanların zor yaşam koşullarıdır diez in resmindeki o yaşlı kadının hali :( içim çok kötü oluyo ya..

Back
Yukarı