diez dedi:Flexor Allah bağışlasın..En küçük zamanları sanırım miniğin..gerçi baba flexor olunca yanında minik durmamak olmaz.![]()
NEFELIS dedi:allah analı babalı büyütsün hocam pek tatlı bişeymiş kaç aylık?![]()
bendede yeğen var bitane canavar 6 aylık![]()
Evet hedek bende uyandığımda farkettim minicik eliyle sıkı sıkı tutmuş parmağımı o gün bayağı duygu seli yaşamıştımhedek dedi:mutlulugun resmi benim masaustumde duvar kagidi.her bilgisayari actigimda goruyorum ve gercekten huzur buluyorum.resmin hikayesine gelince unlu biri sanirim edebiyatci yada sair abidin dino ya mutlulugun resmini cizelbilir misin diyor ve abidin dino bu resmi yapiyor,ben boyle biliyorum.resmin ismide bu nedenle boyle.
ayrica flexor bebegin cok tatli Allah anali babali buyutsun,beraber uyudugunuz resimde senin bas parmagini tutmus ufacik eliyle cok tatli bi resim.
master biliyorumki sende benim gibi akşamın tüm yorgunluğuyla eve gidiyorsun ve 5 dakika oynaman tüm yorgunluğunu alıyormasteer dedi:Mutlulugun resmınde ınsanın evladının rolu cok buyuk belkı yuzde doksandokuz,
Benım kucuk kızda aksam hanımla aramızda yatıyor ve surata ve sırta tekmelerı bırde kısın bunalıp ıkı ayagıyla yorganı acmasını saymazsak bazen uykuda donup sarılıyor ve sıkı sıkı tutuyor, o an zıllıyı ope ope uyandırıyorum, o zaman da saplagı yıyorum kafaya tabııı.