mutlaka bir göz at

15 yaşında gencim evimde bir çift dumbellım var agır olmamak uzere programlı bir şekilde çalışıyorum boyumdan memnun deılım butun arkadaslarım benı gecmıs hatta eskiden uzun olduklarım bile annem 163 boyunda babam ise 175 boyunda ben ıse 165 ım cok kısa oldugmu dusnuyorum lutfen yorumlarınızı alıyım 18 yasına geldıgımde boyum 175ı gecermı bırde box ıle ılgılenıyorum boxun boyla bır ılgısı varmı ?

• Like
Reactions: Azi
boxun boyla ilgisi olmaz yanı boyunun uzmasını engellemez bence dahada faydası olur bu tarz aktıvıtelerın

beslenmenıze dıkakt edın gerısı genetıge kalmış erkekler 20 li yaşlara kadar uzayabılırler

• Like
tamam teşşekkürler ama bir sorum olucaktı garip olabilir annem büyüme çağımı tamamladıgımda en fazla 170 olabılıcegımı soyluyorda benım ıdealım ıse 177 falan olma ıhıtmalım varmı

• Like
tamam teşşekkürler ama bir sorum olucaktı garip olabilir annem büyüme çağımı tamamladıgımda en fazla 170 olabılıcegımı soyluyorda benım ıdealım ıse 177 falan olma ıhıtmalım varmı

anneler yalan soylemez opte basına koy..ya 1.60. olsaydın....uzatmaya gelınce azının boyu baya uzun sırlarını acıklasın.lutfen

• Like
Dostum benim boyum 1.88,mayıs ayında 19 yaşıma gireceğim...1.90 olurum herhalde uzamam duruna kadar...Ben küçükken beslenmeme dikkat etmedim...Genetiğimde güzel değil babam 1.80 annem 1.70 boyunda...Sadece küçük yaşlarda erken yatıp,erken kalkma alışkanlığım oldu...Her gece büyüme hormonuyla kanky olduk...Bunun dışında basketbol boy uzatır mı bilmem ama 2 sene amatör olarak ilgilendim...

Bunu evde pc başında oturarak ne kadar sağlıklı bılgı verebilirizki :)

siz elinizden gelenı yapın beslenmeye ve uyumaya çok dikkat edin

uyurken buyume hormonu salgılarız o yuzden en az 8 saat uyuyun beslenmeyıde googlede yazın boy uzatan besınler gıbı hemen binlerce sonuç çıkar gırıp bılgı edının

basket boyu uzattıgına ınanmıyorum azicim niey cunku öyle birşey olsa her kısa boylu baskete gider boy uzatırdı

basketçılerın uzun olması uzun boylu cocukları genelde takımlara aldıkları ıcın bende gıttım baskete kollarım uzun kaldı boya etkı etmedı baba 1.80 bende 1.80 im yaşta 19 bitti 20 e girdik

Son düzenleme:
  • Like
Bence boy uzaması, sadece anne, babanıza bakmaz. Atalarınızın da genlerini taşıyorsunuz.

Katılıyorum genleri sadece anne ve babayla sınırlı tutmayın.Baban kısa olabilir ama deden uzundur veya babanın dedesi.

• Like
aradan bi kaç ay geçti şimdi boyum çıplak ayak 167 ve bodybuildinge başladım eskiden sadece evimde çalşyrdum boyum kaç olabilr birde meme ucumun altında sertlik var bi taş gibi bu nedir ?

Back
Yukarı