• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

MUTAR(YENİ)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mutar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mutar

Üye
önceden bir başlık açmıştım. ama oradaki resimler silinmiş. o yüzden yeni başlığı açtım. öncelikle belirtiyim resimler sıcak değil kıllara yolduktan:)) sonra tahriş olmasın diye bioder sürdüm. ayrıca koltukaltları için özür dilerim. onlarıda fotoda gördükten sonra hallettim:)

haftada 3 gün de yüzme yapsan fena olmaz..yag birikimi cok fazla bence ..koşu veya bisikletten hoşlanmıyosan yüzmeyi tercih edebilirsin bence...yaglı yemeklerden şekerden ekmekten kaçın bence...resmilerine bakınca bunları cok tükettiğin kanısına vardım...
haksızmıyım acaba???

Vücut ölçülerini ve ne zamandır bu sporu yaptığını da yazsan daha sağlıklı yorumlar gelebilir.Görünen o ki arkadaşa katılıyorum,vücudun genel bi yağ atımına ihtiyacı var.Arkadan pozun yok ama kanatlar ve önkollar dikkatimi çekti.Sanırım barfiks çekiyorsun,kanatlar ve önkollar o yüzden böyle..

kol:42
göğüs:115
kilo:84
boy:1,72
88 kğ'dan 84'de 1 ayda düştüm. dahada vererim ama sağlıksız olur diye 15 gün ara verdim. evde çalışıyorum. burada salon yok o yüzden imkanlar ölçüsünde bu kadar yapabildim.

evde yapılan bir vücutsa oldukca başarılı bence evde derken ne tür altler var????
ama bu işi ileriye dogru yönlendirmek isterssen kesinlikle salona git derim ama sizin orda yokmuş alla alla:)nasıl yok ya...neyse..eger evde devam etmek istiyosan heralde sizin orda orman yeşillik vardır ..haftda 2 veya 3 gününü koşmaya ayırsan cok daha iyi olur bence....bel bölgendeki yagları atarsın en azından ..daha hoş ve formda bi vücuda kavuşursun bence .saygılar sevgiler
ama salona gitmessen vücudun dan fazla bişey bekleme..

Yağlı olsada bence gayet iyi bir vucut. Üstelik evde çalışıyorum diyorsun. Sağlam bir altyapın var. Bence artık salona gitmenin zamanı çoktan geldi de geçiyor. :) Ama burada salon yok diyosun işte bu çok kötü. :cry:

Bence programını biraz değiştirip evde yapılabilecek en verimli egzersizleri yapabilirsin. Var mı yok mu bilmiyoru ama bir bar ve bir kaç parça ağırlık al. Dumbell muhtemelen vardır zaten. Bunlarla şiddetli triseps, omuz, göğüs, göğüs açma, squad, biceps antremanları yap. Çalışma programın nasıl bilmiyorum ama demek istediğim daha verimli çalışmak için güzel bir program yap ve ağırlıkları artır. Gelişmemen için hiçbir neden yok bence. :)
Çalışmaya devam.

hocam eksiğin mide kasları.artık karına ağırlık verip biraz baklavaları gözükür hale getirsen çok iyi olucak.
bende senin yaptığın hatayı yaptım artık mide çalışıyorum.

eger evde yaptıysan bu vucudu tebrik ederim seni ancak cok yaglı oldugunda bir gercek ve vucudu kas kücülmesi olmadan yagdan kurtarman ev ortamında ımkansız salonda bile suplement kulanmama ragmen kıloyu verene kadar canım cıkdı ama ıstedıgımı aldım

evde 1 tane uzun bar 2 tane kısa barım var. 2 senedir çalışıyorum ama yanlış çalışıyormuşum. 1 sene aynı kiloyla(55kğ) 4*15 yapar birazda biceps çalışırdımsonra bu kezde haftada 4 gün günde 2 saat tüm vücudu aynı anda çalıştırmaya çalışıyordum. nihayet yeni yeni yanlışlarımın farkına vardım ve düzelttmek için uğraşıyorum. şimdi 115 kilo ağırlığım var ve bunlarla siteden öğrendiğim proğramlarla bişeyler yapıyoruz işte. salon dediğim gibi yok. o yüzden sizlerin önerileri benim için önemli...

dostum benimde senin gibi kollarım uzun o yüzden vücudun aslında güzel olmasına rağmen kolların büyüklüğü ve uzunluğu yüzünden diğer bölgeler ufak gibi kalıyor!
kolarını arkaya atıp bir poz ver aradaki farkı farkedeceğiz!
çalışmlaraında başarılar!

asrin78 dedi:
dostum benimde senin gibi kollarım uzun o yüzden vücudun aslında güzel olmasına rağmen kolların büyüklüğü ve uzunluğu yüzünden diğer bölgeler ufak gibi kalıyor!
kolarını arkaya atıp bir poz ver aradaki farkı farkedeceğiz!
çalışmlaraında başarılar!

Evet benim de kollar ve bacaklar çok uzun.42 cm kol var ama sanki 40 gibi,bacaklar da 1.80 boya 80 kg ye göre baya sağlam 57-58 cm ama kürdan gibi bacakların var diyo herkes :) ARkadaşa katılıyorum,kollar arkada bi pozun olursa herşey daha net olacaktır..

Evet yağlı bir vücut bir de kanatlar koltuk altında toplanmış.Ama kilo verince çok iyi olacak bir de evde inşa etmişsin bu vücudu tebrikler.

asrin78
''Evet benim de kollar ve bacaklar çok uzun.42 cm kol var ama sanki 40 gibi,bacaklar da 1.80 boya 80 kg ye göre baya sağlam 57-58 cm ama kürdan gibi bacakların var diyo herkes ARkadaşa katılıyorum,kollar arkada bi pozun olursa herşey daha net olacaktır..''

Back
Yukarı