kayahanonur
Üye
Arkadaşlar Supplementler com sitesinden temin ettiğim ürün, koruma bandı açılmış vaziyette geldi. Ayrıca bugün dikkatimi çeken diğer bir konu, ürün ambalajı üzerindeki marka ismi ve hatta içerik ismi üzerinde bu isimleri kapatan siyah etiketler yapıştırılmış. Bu etiketleri kazıdığımda altında farklı isimler ve içerikler yazdığını fark ettim. Ürünün kesinlikle orjinal olmadığını düşünmekteyim.
Üstelik bu konuda müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde, açıklayıcı yada tatmin edici bir cevap alamadım.
Resimlerde görüldüğü gibi Mass Tech yazısının S harfi siyah etiketle kapatılmış ve Mas Tech olarak satışa sunulmuş. Ayrıca kutunun arkasındaki içerik kağıdında da Ürün Adı: Uscle Tech Mas Tech olarak geçiyor ve içerik değerleri farklı.
Üstelik bu konuda müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde, açıklayıcı yada tatmin edici bir cevap alamadım.
Resimlerde görüldüğü gibi Mass Tech yazısının S harfi siyah etiketle kapatılmış ve Mas Tech olarak satışa sunulmuş. Ayrıca kutunun arkasındaki içerik kağıdında da Ürün Adı: Uscle Tech Mas Tech olarak geçiyor ve içerik değerleri farklı.