Muscletech hdroxycut hardcore x pro series daha verimli kullanmak?

arkadaşlar bu ürünü daha verimli kullanmak için yapabileceğim bişey vamı?
yani üzerinde 5. günden sonra ögünlerden önce 2 şer tablet alın diyor buda 6 tablet yapıyor ve ürün çabucak bitiyor.
ben bunu antrenmanlardan 30 dk önce aç karna alsam 2 tablet öyle kullansam olurmu acaba?

Bu arada gnc nin sitesinde Muscletech ürünlerini gördüm . GNC mağazalarında Muscletech ürünlerini de bulabileceğiz anlaşılan , yalnız bazı fiyatlar abartı olmuş tabi... Ayrıca bb.com da Muscletech ürünlerinin aldığı yorumlarda çok iyi değil ...

abi üzerinde dediği gibi afedersiniz ama sapıkça ! kullanınca 25 günde bitiyor.
6 tablet ne kardeşim amino asit mi içiyoruz.
antrenmanlardan önce 2 tane mi içsem ne yapsam

beyler yokmu bi fikri olan yahu sabah aç karna 1 tane içip
antrenmanlardan önce 2 tane falanmı içsem koyu kahve ve aspirinle
üzerinde dediği gibi kullanınca 1 ayda bitiyor
gerçi 1 ayda çok fena değil 7 kg yağ falan verir insan kardio diet ve 1 ay hdroxycutla
ama yinede daha verimli nasıl kullanabilirim merak ediyorum?

bende kullanıyorum bu 2.haftam oldu spor salonunda ki hocam antremandan yarım saat önce 2 at yeterli dedi henüz yağ yakımı bakımından bi artısını göremedim ama performansımı çok çok iyi arttırıyor herşeyi eksiksiz yapabiliyorum sonuç için 1 1.5 ayı bekliyecem bende
Aslında banada 2 tane yetersiz geliyorda bilmiyorum artık :)

aslında senin hocanın söylediği akla yatıyor
ilk 2 antrenman 1 tablet sonra 1 ay 2 sonra 1 ay 3 tablet diye bitene kadar kullanılabilir antrenman öncesi bakalım daha o.y.c grandprix e 6 ay falan var acelem yok. iyice araştıracam

Bence yanına metformin, l-carnitine ve t4 eklenebilir. Etkisini maksimuma çıkarmış olursun. L-carnitini ama sadece idman öncesi değil günde 3 sefer 1er gr olcak şekilde almanı öneririm. Sabah, idman öncesi ve uyumadan önce şeklinde. Metformini maksimum günde 2 gr olacak şekilde gün içine böl. Bence güzel sonuç elde edersin. T4 yerine de şu aralar Bitiron u araştırıyorum belki oda olabilir ama hydroxycuts ile t3 ne kadar iyi olur bilmiyorum. Büyük ihtimal vücut sıcaklığın 39-40 olur:) cayır cayır yanarsın ^_^

2 kapsülünde 250 mg caffeine yani 3 fincan kahve varmış + birçok termo arttırıcı madde ( üzerinde yazıyor)
sanırım antrenmanlardan önce 2 tablet alıcam birde 300 mg aspirin bitene kadar böyle kullanırım.

arkadaşım sen pro nun ustundeki yazıları yalniş okumuş olma cunku pro normal xten farklı olarak gunde iki defa oncelikle 1x2 sonra 2x2 sonrasında yani 8 gunden sonra 3x2 olmak uzere kullanılır

Back
Yukarı