Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim tavsiyem optimum dogtultusunda olur nedenine gelince combatin fiyati evet cok ucuz ama kaliteli protein icerigi olarak turk ve yabanci kaynaklardan edindigim bilgi dogrultusunda kalitesiz protein ornegin soya proteini kullanilmasi ... ama ilk baslarda bunu protein tozu degilde yumurta ve tavuk etiyle kapatmaya calis
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muscletech bu isin ehlidir duzenli antremanla beraber cok iyi sonuc alirsin ama iyi bir sonuc icin : beslenme antreman uyku vitamin uykuyu gozden kacirma en az dikkat edilen ama en onemli faktorleden biridir
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muscletech Nitro Techi değerlendiricem uygun gelirse onu alıcam. Çok soru soruyorum yeni başlamış olmama ver. Vitaminleri hap olarak almayı mı tavsiye edersin? Genelde 7-8 saat uyuyorum. 12 yi geçerken yatıp 8 gibi uyanıyorum..
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
whey hemen antreman sonrası tüketim için daha uygun
ara öğün vs için kompleks olanlar uygun
gece için uzun süreli açlıkta kazein uygun
forumdada cevapları bulabilirsin bir sürü konu mevcut