Biri Doğan SLX biri Mercedes, Bu ikisi arasında NitroTech açık ara önde ve çok daha etkili.Ikilemde kaldığım için sizlere sormakta fayda görüyorum bu iki ürün arasında sizin kullandığınız yada etkisini gordüğünüz ürün hangisidir bir bilgi verirseniz sevinirim ...
Neden Gaspari Myo Fusion 'u tavsiye etmediğimi altta linkteki yazıdan okuyabilirsin.bende senin gibi düşünüyorum da gittiğim gym salonundaki trainerlar gaspariyi tavsiye edincearaştırmadan ve sormadan almak yada yönelmek istemedim tabii
yani senin yolladığın bu linkten yola çıkarak bana bunu önermediğini söyleyiye biliriz değil mi?Neden Gaspari Myo Fusion 'u tavsiye etmediğimi altta linkteki yazıdan okuyabilirsin.
LİNK: Protein Tozu İçeriği Dikkat Edilecek Hususlar | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Doğru düşünüyorsun almışken iyisini al muscletech iyidir.yani senin yolladığın bu linkten yola çıkarak bana bunu önermediğini söyleyiye biliriz değil mi?
muscletechle yola devam emek daha mantıklı sanırım bende protein konusunda pek bir bilgi sahibi olmadığım için soruyorum kusura bakma başını şişiriyorsam eğer
Eyvallah çok sağol yardımın içinDoğru düşünüyorsun almışken iyisini al muscletech iyidir.