• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

murat kumsuz

super set şart ama bence kas grupları kendi içinde super setlenırse anca etkılenır.yanılmıyorsam bulk sezon kılosu 130.bu kılo için olculer az gıbı geldı bana.yeterlı kuruluk saglandıgı taktırde yaşanacak olan kayıp bıraz fazla olur gıbı gelıyor.

iki arkadaşımında yorumuna katılıyorum hakkında biraz bilgisi olan varsa eklerse sevinirim büyüklük değil define olmalı

Sadece belli belirsiz ve şekilsiz bir irilik var hepsi bu. Kusura bakmayın ama ben vücut falan göremedim. Bu arkadaşın daha çok çalışması lazım bence.... başarılar...

tabiki haklısınız
size hak veriyorum
fakat,
bu adamdaki iriligi,bu adamdaki hacmi,bu adamın yagların altında olan kas kütlesini
yabana atmamak lazım...
adam yıllarını vermis,buna bos dememek lazım..
saygı duyarım...

ama tabiki de cardio ve diet sart...

seneye yurt dısında +90 katagorisinde yarısmaya girecekmis...
amacı milli olmakmıs.
türkiyede de +90 da ikinci oldugu sanırım...

StRoNgMaN dedi:
seneye yurt dısında +90 katagorisinde yarısmaya girecekmis...
amacı milli olmakmıs.
türkiyede de +90 da ikinci oldugu sanırım...
+90'da gercek katılımcılar ıle yarısılırsa şans hiç yok.ama turkıyede sadece katılımcı sayısı fazla olsun dıye bu sıklette dışarıdan normal 1 vatandaş bile bulunduruluyor.en kotu ıhtımal ıle ilk üçü garantılıyorlar ardından.gerçek anlamda kalıte ıse yok denecek kadar az.

bence kotu bir vucut. ben begenmedim daha 40 fırın ekmek yemeli. zaten bi kolları gozukuyor baskada resim yok

saydam dedi:
hsd dedi:
kim bu adam Allah aşkına yaptığı dereceleri falan varsa yazında bilelim tuzlada bir salonda çalışıyormuş birkaç söyleşi var ekleyeyim eğer bu adam yurt dışında derece vs veya yarışmadıysa bu resimin yeri olmaz burada

http://www.haber1.com/haber.asp?id=84236
http://www.haber1.com/haber.asp?id=86060

evet bilgisi olanlar yazsın lütfen

gorkemin arkadasi ondan bilgi alabilirsin hsd

tamam sağol saydam ancak yurt dışında zor işi ama gönlümüz onunla bu başlığı kendi vücut resimlerime taşıyorum international değil hele yarışsın koyarız elbette

Bulk donemde cok fazla poz wermek mantıklı gelmiyor bana.. hem elestiriler sekil A da gozuktugu misal cok agır oluyor, bu da demoralizeye sebep olur bana sorarsanız.. Bence Murat Kumsuz'un bi dezavantajı war, o da derisinin kalınlıgı... ne kadar define de olsa (define halini de gordugum icin soyluyorum) tam anlamıyla damar ve parcalanmıs hissi wermekte zorlanacaktır.. Koldaki bulk goruntusu, ne kadar yag oranı az olsa da kolay kolay gitmeyecek gibi gelior bana

resimler gözükmüyo yada ben göremedim

buyrun,kumsuz un define hali...

NOT: O BULK RESİMLER 2.5 YIL ÖNCEKİ RESİMLERDİR...

Evet murat arkadaşımız define olarak başarılı bir önceki resimdeki yorumlarımız olumsuz olarak görünsede resim neyi anlatıyorsa yorumda o şekilde yapıldı yani bulk resime define yorumu yapılmazdı. bu resimede bulk diye yorum yapamayacagımız gibi

Demekki murat istediği gibi vucuduyla oynaya biliyor tam anlamda profosyonel ve anladığım kadarıyla iri görünmek define görünmesinden daha hoşuna gidiyor...

Tebrikler murat

cok bilmişilik yapmak istemem ama yinede eksikleri yokmu sizce?tamm bacaklar iide göğüs falan vücuda göre baya bi ufak kalmış.midede yok denicek kadar az.neyse ustalara laf etmeyelim :D kırıcı bişey sölediysemde kusuruma bakmayın

Back
Yukarı