Merhaba, 18 yaşındayım 70 kiloyum. 2010 Şubat ayında programlı bir şekilde spor yapmaya başladım. 2010 Temmuz ayında sınava hazırlık nedeni ile bıraktım. 2 hafta önce tekrar başladım.Spordan sonraki halsizliğin ders çalışmamı etkilemesinden korktum, vitamin-enerji kaybını önlemek amacıyla biraz acele edip Multipower Formula 80 aldım bunu daha öncedende kullanmıştım, o yüzden tekrar tercih ettim. Benim bu konu ile ilgili bir kaç sorum olacaktı ;
1) Daha önceden Whey Protein'i professional sporcular için sanıyordum, fakat forumda okuduktan sonra yanıldığımı fark ettim.Elimdeki mevcut protein'i bitirdikten sonra daha hızlı sindirildiği için Multipower %100 Whey almayı düşünüyorum sizce doğru bir karar vermiş olur muyum?
2) Protein'in su ve sütle içimi ile ilgili konuya göz attım fakat herkes kendi düşüncesini dile getirmiş, kesin bir sonuç çıkaramadım. Akşam 7'de ders çalışmaya başladığım için o saatlerde enerjimin ve vücudumun toparlanması gerekiyor. Sizce proteini hangi saatlerde ne ile içmeliyim?
Önerilerinizi bekliyorum.
Biraz uzun oldu
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum, İyi Forumlar
1) Daha önceden Whey Protein'i professional sporcular için sanıyordum, fakat forumda okuduktan sonra yanıldığımı fark ettim.Elimdeki mevcut protein'i bitirdikten sonra daha hızlı sindirildiği için Multipower %100 Whey almayı düşünüyorum sizce doğru bir karar vermiş olur muyum?
2) Protein'in su ve sütle içimi ile ilgili konuya göz attım fakat herkes kendi düşüncesini dile getirmiş, kesin bir sonuç çıkaramadım. Akşam 7'de ders çalışmaya başladığım için o saatlerde enerjimin ve vücudumun toparlanması gerekiyor. Sizce proteini hangi saatlerde ne ile içmeliyim?
Önerilerinizi bekliyorum.
Biraz uzun oldu