Muhammed Ali'nin Ikiz Kulelerin Önünde CNN Spikerine Yaniti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Aşağıdaki yazı eski dünya boks şampiyonu Muhammed Ali Clay'in
olaylardan sonra dünya ticaret merkezini ziyareti esnasında Amerika'nın 1
numaralı haber Televizyonu CNN'nin Hıristiyan muhabiri Mc.Oneil'in sorusuna
verdiği akıllıca cevaptır:

CNN Muhabiri Mc. Oneil:
''Sn. Muhammed Ali, bu dehşetin meydana gelmesine sebep olan teröristlerle
aynı dinin bir mensubu olarak neler hissediyorsunuz?

Muhammed Ali:
''Siz, Hitler ile aynı dini paylasan bir mensup olarak neler
hissediyorsanız aynısını…"

Kapak...

harbi kapak olmus adama :)

?

evet güzel oturtmuş lafı ama...
arkadaşlar muhammed ali'nin hastalıı iyice ilerlemiş artık konusmakta da zorlanıyomus..
bir zamanların yenilmez adamının bu hale gelmesi çok üzücü..

Re: ?

valla olay buya bravo işte böyle sustururlar adamı

Muhammed Ali laf üstadıymış.Spikerin tepkisi acayip olmuştur.Bence hiç birşey diyemeden kamerayı ve mikrofonu alıp bu mekandan ayrılmışlardır.Ağzına sağlık Muhammed Ali...

Zamanında dini için askere gitmeyeceğini söyleyerek bu savaşı veren ve siyasî bir kişiliği istemeden kazanan Muhammed Ali'den zekasınai ismine yaraşır bir yanıt olmuş.

Orada olup muhabire " sordun soruyu, aldın boruyu " demek isterdim.

işte Muhammed Aliden bi nakolt daha . . . . .

Hitler in dine inanıp inanmadığı konusu çok çelişkili. kendisi kitaplarında ve konuşmalarında Tanrı dan bahsetmektedir ancak, 2. dünya savaşı sırasında dindar hristiyanları da, dindar oldukları sebebiyle katlettiği bilinmektedir.
birçok tarihçi, Hitler in dindar olduğunu iddia etse de, yakın çevresi bunun tam aksini söylüyor.
bunlar benm bildiklerim, doğru olduğu konusunda çok iddia lı değilim. :)

Hangi devirde hangi zamanda müslümanlardan olur olmadık yere zarar görmüşler anlamıyorum bir türlü. Ezilen, aşağılanan, soykırıma uğratılan, fakir ülkelerde cüzzamlı insan muamelesi gören ve içinde imandan ve allah inancından dolayı ecnebiye bile allah'ın bir lütfu olarak bakan bu müslümanlardan neden bu kadar nefret ederler anlamıyorum. Allah aşkına, açıklayabilen varsa lütfen beni aydınlatsın!!!

Back
Yukarı