MuayThai Merak saldım?

Merhaba arkadaşlar bodybuilding sporunda bazı özel nedenlerden dolayı çok büyük hayalim olan musabıklıgı gerçekleştiremiceğim.Bende güzel bi vücut ile dövüş sanatlarına yönelmek istedim ve muay thai çok hoşuma gitti.Muay Thai yapmak istiyorum ama sağlam bi vücududa yanında istiyorum.Tabi bu sporda esneklik ve hız çok önemli bu konular dikkate alınarak fit bir vücut için nasıl bir antrenman yapabilirm yardım edebilcek var mı?

Muay Thai kursu alacağın yerdeki hocaların yönlendirmesi bence daha mantıklı :) Tabi burada arkadaşlar da yorumda bulunabilir ama kursu alacağın yerdeki hocalar cidden bu işi biliyorsa nelerin gerekli olduğunu nasıl antreman yapman gerektiğini sana söyleyebilirler.

Ankarada gidebilceğim çok az seçenek var galiba öyle zannediyorum.Birde sizlerden bilen varsa bana yardımcı olabilecek varsa bu konuda çok güzel olur.Keçiören ve çevresinde_?

Bende 2 yıldır muaythai yapıyorum.Eger ciddi anlamda düşünüyosan.VG ile muaythai yi birlikte yapma.Yavaşlarsın.Ve bu sporun özünde zayıflık atletik olma çeviklik yatıyor.Ama boks yapabilirsin VG nin yanında ;)

Ankarada gidebilceğim çok az seçenek var galiba öyle zannediyorum.Birde sizlerden bilen varsa bana yardımcı olabilecek varsa bu konuda çok güzel olur.Keçiören ve çevresinde_?
Ankara'da Cüneyt hoca var, zannediyorum soyadı Kılıç idi, oldukça başarılı ve de genç bir hoca.
Batıkent'te Şahin Eroğlu var, başarılı bir başka hoca da o.
Bir e Caner hoca var ama o GaziOsmanPaşa tarafında sana biraz ters zannediyorum.
bak ne buldum;
:)

http://www.mucadelesporlari.com/thread-1045.html

boksla kick boksla veya benzer sporlarla body yapılır ama hafif agırlıklar ve tekrar sayıları biraz fazla olmak şartıyla vede haftada 2 günü aşmamak kaydıyla.

Back
Yukarı