Mp combat ile muscletech amino fx'i nasil kombine etmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DrLT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DrLT

Üye
Yeni idman programim icin musclepharm combat protein ve muscletech amino fx'i kombine edicem. Combat'i idman gunleri 3, off gunlerde 2 olcek kullanmayi dusunuyorum. Amino fx'i de sadece idman gunleri toplam 1 olcek kullanmayi dusunuyorum. Combati gunun hangi zamanlari kullanmaliyim sizce? Amino fx'i ise normalde idman oncesi kullaniyolar ancak 1 olcegi ikiye bolup yarim olcek idman oncesi yarim olcekte idman sonrasi kullanmak daha mi iyi olur? Dusuncelerinizi bekliyorum..

Yeni idman programim icin musclepharm combat protein ve muscletech amino fx'i kombine edicem. Combat'i idman gunleri 3, off gunlerde 2 olcek kullanmayi dusunuyorum. Amino fx'i de sadece idman gunleri toplam 1 olcek kullanmayi dusunuyorum. Combati gunun hangi zamanlari kullanmaliyim sizce? Amino fx'i ise normalde idman oncesi kullaniyolar ancak 1 olcegi ikiye bolup yarim olcek idman oncesi yarim olcekte idman sonrasi kullanmak daha mi iyi olur? Dusuncelerinizi bekliyorum..

bence antreman sırasında amino fx antreman sonrasında combat

Amino fx'i antreman sirasinda icmeyi onermenizin sebebi nedir? Arastirdigim bir cok sitede idmandan once ve ya sonra diyorlar genelde ondan soruyorum

sebebi sudur ben yurtdısından allmax aminocore adlı ürün getirttim amac olarak iki üründe aynı kullanım talimatı spor sırasında içmek ayrıca scivation xtend aldım o da aynı kullanım talimatı aminofx inde bunlarla aynı amac ürünü oldugunu düsünüyorum o yüzden böyle tavsiye ettim tercih sizin tabiki

Belki de 3 ayri idmanda amino fx'i idmanin oncesinde, sonrasinda ve esnasinda deniyip hangisinin daha etkili oldugunu hissetmeye calismak gerekli. Sizin dediginizde bana mantikli geldi cunku.

Belki de 3 ayri idmanda amino fx'i idmanin oncesinde, sonrasinda ve esnasinda deniyip hangisinin daha etkili oldugunu hissetmeye calismak gerekli. Sizin dediginizde bana mantikli geldi cunku.

tabiki simdi her bünye de farklı tepki verir dediğiniz cok mantıklı bence bi deneyin benim dediğim gibi denerseniz istediğiniz sonucu alacagınızı düşünüyorum

Back
Yukarı