MOZAİK PASTA tarifi - 42 gram protein - Diyete uygun!

germel

Üye
Merhaba arkadaşlar.
Hem düşük kalorili, hem de bol protein içeren, lezzetli ve sağlıklı fit MOZAİK PASTA tarifimi kanalımda paylaştım. Beğeneceğinizi umuyorum :)

Kanalıma abone olursanız beni de mutlu edersiniz, şimdiden afiyet olsun :)

Merhaba tarif için teşekkürler. Bir sorum olacak. Kalorisi az olan yiyeceklerin hacim kazanmak isteyen ektomorflar'ın işine gelen bir durum değil galiba. Yani bizler bol bol kalori mi almamız lazım? Tarifle biraz alakasız bir yorum oldu, merak ettiğim için soruyorum. Tekrar teşekkürler tarif için, protein değeri çok iyi.

Merhaba tarif için teşekkürler. Bir sorum olacak. Kalorisi az olan yiyeceklerin hacim kazanmak isteyen ektomorflar'ın işine gelen bir durum değil galiba. Yani bizler bol bol kalori mi almamız lazım? Tarifle biraz alakasız bir yorum oldu, merak ettiğim için soruyorum. Tekrar teşekkürler tarif için, protein değeri çok iyi.
Kalori ihtiyacını mevcut durumuna göre hesaplayıp, ona uymaya çalışarak beslenmelisin dostum. Buradan hesaplayabilirsin : http://fityemek.com/wordpress/kalori-ihtiyacini-hesapla/ :)

Afedersiniz yanlış anlamayın ama ben yaptım ve yani yemeyi bırakın bi ısırık aldım zar zor yutabildim :D yani acaba yanlış birşeymi yaptım dedim ama yok yani balıda fazla koymuştum yani :D çöpe gitcek gibi...

Back
Yukarı