123emir123
Üye
arkadaşlar geçn yıl eylül ayında spora başladım. kilom 80 boyum 170 civarıydı. neyse bende bi heves vardı koştum , çalıştım 4-5 ayda 20 kilo verdim 60 a düştüm. şu anda 60 kiloyum boyum 174cm.neyse okulların kapanmasına 2 ay kala fitness ı bıraktım. ama evde devam ettim. şınav - mekik dumbell vardı onlarla devam ettim.vücudum öncekine göre sıkılaştım. şimdiki hedefim kol , göğüs ve vücuduma hacim kazandırmaktı. bunun içinde kilo almak zorundayım. şu andaki kol ölçüm 31 cm göğüs 91 bel 79. hedefim vücuduma hacim kazandırmak olduğunu söylemiştim. bu pazartesi spora başladım tekrar.
programım: 1.gün göğüs-biceps 2.gün sırt-kanat-triceps 3.gün omuz-bacak
kilo almaya çalışıyorum yememi içmemi düzenledim. bu da beslenme programım:
SABAH: 3 tane toplu yumurta - 2 dilim ekmek-2 salatalık - 2 bardak çay - 1 bardak kakaolu süt
1. ARA ÖĞÜN: 1 tane meyve
ÖĞLE: 1 tabak makarna- 1 kase yoğurt- 2 dilim ekmek -
2. ARA ÖĞÜN: 1 avuç kuruyemiş - tonbalığı (160gr)
AKŞAM: 1 kase çorba -1 tabak makarna veya pilav - 1 porsiyon et ( varsa. yoksa eşdeğerinde bir şey) - 2 dilim ekmek -
3.ARA ÖĞÜN ( akşam 9-10 gibi): Sütün içine muz ve bal karıştırıp içiyorum
BUNU UYGULAMAYA BAŞLAYALI 1 HAFTA OLMADI. AMA KİLODA DEĞİŞİKLİK YOK. BUGÜN KOL VE SIRT-KANAT ÇALIŞACAKTIM. SALONA GİTTİM SIRT KANAT ÇALIŞTIM SONRA AYNANIN KARŞISINA GEÇTİM VÜCUDUMDA GÖĞÜSLER ÖNCEKİNE GÖRE ŞİŞ SORUN YOK. AMA KOL VE BACAKLAR ÇOK İNCE. KENDİMİ ÇOK İNCE GÖRDÜM.KİLO YOK. NE YAPMALIYIM BAŞKA ANLAMIYORUM. ONU GÖRÜNCE MORALİM BOZULDU. MOTİVASYON DÜŞTÜ. ÇALIŞAMADIM...
programım: 1.gün göğüs-biceps 2.gün sırt-kanat-triceps 3.gün omuz-bacak
kilo almaya çalışıyorum yememi içmemi düzenledim. bu da beslenme programım:
SABAH: 3 tane toplu yumurta - 2 dilim ekmek-2 salatalık - 2 bardak çay - 1 bardak kakaolu süt
1. ARA ÖĞÜN: 1 tane meyve
ÖĞLE: 1 tabak makarna- 1 kase yoğurt- 2 dilim ekmek -
2. ARA ÖĞÜN: 1 avuç kuruyemiş - tonbalığı (160gr)
AKŞAM: 1 kase çorba -1 tabak makarna veya pilav - 1 porsiyon et ( varsa. yoksa eşdeğerinde bir şey) - 2 dilim ekmek -
3.ARA ÖĞÜN ( akşam 9-10 gibi): Sütün içine muz ve bal karıştırıp içiyorum
BUNU UYGULAMAYA BAŞLAYALI 1 HAFTA OLMADI. AMA KİLODA DEĞİŞİKLİK YOK. BUGÜN KOL VE SIRT-KANAT ÇALIŞACAKTIM. SALONA GİTTİM SIRT KANAT ÇALIŞTIM SONRA AYNANIN KARŞISINA GEÇTİM VÜCUDUMDA GÖĞÜSLER ÖNCEKİNE GÖRE ŞİŞ SORUN YOK. AMA KOL VE BACAKLAR ÇOK İNCE. KENDİMİ ÇOK İNCE GÖRDÜM.KİLO YOK. NE YAPMALIYIM BAŞKA ANLAMIYORUM. ONU GÖRÜNCE MORALİM BOZULDU. MOTİVASYON DÜŞTÜ. ÇALIŞAMADIM...