Motivasyon kaybı, isteksizlik, hayattan yorulma vs vs

Pollysad

Üye
Bu sıralar bu sorunları çok yaşıyorum. Etrafımda muhattap olmak zorunda olduğum gereksiz insanlar yüzünden. Gerçekten bi haksızlığı kaldıramıyorum ve çok çabuk sinirleniyorum, sinir hastası değilim ama olmaktan korkuyorum. Kişilik olarak hassas biriyim, herşeyden çok etkileniyorum. Bugün moralim çok bozuktu zorla spora gittim, bikaç hareket eksik kaldı. Bu arada kum torbası çalıştım, moralime çok iyi geldi. Neyse sorayım dedim sizede, sizde benim gibi bu gereksiz, görgüsüz, karaktersiz insanlardan bıktınızmı? Yurtdışındada insanlar böylemi acaba?

Etrafım da böyle insanlardan o kadar çok vardı ki... Ama sonradan farkettim, dünya herkes için aynı dönüyor. Sana en basit tavsiyem takma kafana bu kadar basit. Ben de böyle kişilerle muhattabımı kestim ve sonuç; Tek takılıyorum :)

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Benzer bi durum bugünde başıma geldi. Kibar uysal konuştuğum için karşıdaki bazı karakter yoksunları bunu kullanıp eziyor. Zaten böyle insanlara yer vermiyorum ama ister istemez denk geliyorum iş gereği muhattap oluyorum(markette çalışıyorum). Hayır cevap versem kendimi savunsam içim yanmıcak, böyle oldumu çok kafama takıyorum. Özel sektörde üst kademe insanlar her zaman alttakileri eziyor, tabi aradan iyileride çıkıyor ama nadir. Neyse size tekrardan teşekkür ederim

Sana bi video atıcam onu tekrarr tekrar izle hocam
[DOUBLEPOST=1516820785][/DOUBLEPOST]Sen korkak mısın ? , ezik misin ? sen vizyon sahibisin hocam senin onlardan farkın senin bi amacının ve vizyonun olması , kalbini dinle hocam , sana yapamazsın diyenlerin üzerine üzerine git .

Son düzenleme:
Back
Yukarı